yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

YALOVA KENT KONSEYİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

YALOVA KENT KONSEYİ’NDE DEVİR TESLİM TÖRENİ
30.12.2021 13:38
0
A+
A-

Dönem Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, görevi yeni başkan Mustafa Kandemir’e devretti..

 

Dönem Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, “Kent konseyleri hiçbir kurumun arka bahçesi değildir ve olmamalıdır. Bunu içselleştirebilirseniz yapacağınız hizmetlerde başarı çıtanız yukarıya doğru çıkar” dedi.

 

Dönem Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, “Aslında burada bir devir-teslim töreni yok. Burada bir bayrak değişimi var. Kent Konseyi, Yalova’daki bütün seçilmişleri bütün atanmışları, kentin daha iyi daha güzel şekilde o ilde yaşayanlara hizmet ettiği, onların sorunlarını çözdüğü, sorunların çözümüne ön ayak olduğu bir yer olarak görüyorum” diye konuştu.

 

Haber /Zeynep TAŞTAN

Yalova Kent Konseyi’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 5. Dönem Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, görevi yeni başkan Mustafa Kandemir’e devretti. Yalova Halil İnalcık Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende konuşan İsmail Mutlu, “Yeni seçilen yürütme kurlu üyelerimizi ve başkanımızı yürekten kutluyorum. Önümüzdeki dönem çalışmalarınızda hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Kent konseyleri, demokrasimizin beşiği gibidir. İlk yapacağımız şey, demokrasiyi içimize sindirmek. Temennim bunda başarılı olmanız. Şunu içtenlikle söylemek istiyorum. Kent konseyleri hiçbir kurumun arka bahçesi değildir ve olmamalıdır. Bunu içselleştirebilirseniz yapacağınız hizmetlerde başarı çıtanız yukarıya doğru çıkar. İnsan için artık uğraşılması gereken en önemli şey; çevre ve iklim değişikliğinin önüne geçebilmektir. Bu projeyi hayata geçirmelisiniz. Kendi içinizde demokratik bir ortamda tartışarak, konuşarak, ortak karar alma yoluna gitmelisiniz. Oylama yapılsın; çoğunluğun dediği olsun mantığından ziyade birlikte karar almayı benimsemelisiniz. Arkasında gelecek başarılar böyle gelecektir. Birlik içerisinde olun. Yalova’nın çıkarlarını menfaatlerini her aşamada koruyun. Çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum. Biz de elimizden gelen desteği veririz. Her zaman buradayız” dedi.

‘Yoğun katılım bizlerin yükünü de arttırdı’..

Yalova Kent Konseyi’nin yeni başkanı Mustafa Kandemir ise yaptığı konuşmada, şu sözlere yer verdi: “Aslında burada bir devir-teslim töreni yok. Burada bir bayrak değişimi var. Kent Konseyi, Yalova’daki bütün seçilmişleri bütün atanmışları, kentin daha iyi daha güzel şekilde o ilde yaşayanlara hizmet ettiği, onların sorunlarını çözdüğü, sorunların çözümüne ön ayak olduğu bir yer olarak görüyorum. Onun için bir şey yapacaksak hep birlikte yapacağız. Kıymetli başkanın yönetiminde çalıştım. Bundan sonra da onun tecrübelerinden istifade edeceğiz. Biz Sayın Başkanımızın kapısını her zaman çalacağız. 20 yıldan fazla Yalova’da hizmet ediyor. Ben Kent Konseyi’nin herkesin ‘Ben katkı sağlamak istiyorum’ diyen herkese kapısı açıktır. Birlikte yapacağız, birlikte üreteceğiz. Yalova’mız ortak paydamız. Kent Konseyi’nin yaptırım gücü yoktur ancak çok güzel bir kamuoyu gücü vardır. Hepsi bir birinden değerli, alanında uzman isimler. Yaptığımız genel kurul Yalova’daki STK’ların ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Yoğun katılım bizlerin yükünü de artırmıştır. Ben ve yürütme kurulu üyelerim, bayrağı daha yukarı çıkartacaktır. Güzel Yalova’mıza en iyi şekilde hizmet edeceğimize inanıyorum. Bugüne kadar yapılan katkılar nedeniyle de teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Başkan Kandemir, konuşmaların ardından eski başkan Mutlu’ya çiçek takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.