yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3734
EURO
34,7567
ALTIN
2.412,81
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

‘YALOVA HALK EKMEK İSTİYOR’

‘YALOVA HALK EKMEK İSTİYOR’
31.07.2022 15:21
0
A+
A-

 

  • Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından Yalova Halk Ekmek için imza kampanyası başlatıldı..

 

Cevdet Aydın Parkı’nda düzenlenen imza kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İmza atan vatandaşlara ise ekmek ikram edildi..

 

..”Yalova’yı yönetenler, YADO konusunda olduğu gibi raylı sistem konusunda olduğu gibi, halk ekmek konusunda da üç maymunu oynuyor.”

 

..”Ekmek teknesi,  ekmek üretmek ve satmak üzerine olan fırıncılarımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeler giderilmeli, gerekirse birçok ilimizde olduğu gibi Yalova’da da fırıncılarımızla işbirliğine gidilmeli ve binlerce ihtiyaç sahibimizin ekmeğe ulaşması sağlanmalıdır.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Halk Ekmek için Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından imza kampanyası başlatıldı. Cevdet Aydın Parkı’nda düzenlenen imza kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İmza atan vatandaşlara ise ekmek ikram edildi. Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, “Vatandaşlarımızın taleplerini Yalova’yı yönetenlere ulaştıracak ve sorumlu siyaset ödevimizi yerine getireceğiz. Bu noktada vatandaşlarımız kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Ayrıca bugün sembolik olarak 600 ekmeği vatandaşlarımızla ücretsiz olarak buluşturacağız” dedi.

‘HALK EKMEK HER YERDE’..

Halk ekmeğin hemen hemen her yerde olduğunu söyleyen Çandır, “Dünya’nın en önemli besin maddesi hiç şüphe yok ki buğday ve ekmek. Kimilerinin fiyatını bilmediği, merak dahi etmediği, kimileri için ise fiyatının her şeyden önemli olduğu besin maddesinin adıdır ekmek. Ekonomik krizin derinden hissedildiği, kuruşların bile kıymete bindiği bu günlerde yoksulluk sınırının altında bir gelirle yaşamak durumunda olan binlerce insanımızın ucuz ekmeğe ulaşabilmesi için tek çaresi halk ekmek olarak görülüyor. Ancak ne yazık ki bu durum Yalova halkı için geçerli değil. Buradan Yalova’yı yönetenlere sesleniyor, hatırlatıyoruz. Yarın Hakk’ın huzuruna varınca, sadece yaptıklarınızdan değil, yapmak zorunda olup da yapmadıklarınızdan da sorumlu olacaksınız. Bugün Hz. Ömer gibi sırtınızda un çuvalı ile fakir fukaranın kapısını çalmanızı beklemiyoruz. Ancak yoksulluk sınırının altında yaşam mücadelesi veren binlerce insanımızın kaliteli, besin değeri yüksek ve ucuz ekmeğe ulaşmasını sağlamak da sizin boynunuzun borcudur. Bugün Samsun, Karaman, Van, halk ekmek yiyor. Düzce, Batman, Gebze, halk ekmek yiyor. Çanakkale, Çorum, Çarşamba, halk ekmek yiyor. Mardin, Antalya, İzmir, halk ekmek yiyor. Ve bugün yanı başımızda,  İstanbul, Bursa, Kocaeli halk ekmek yiyor. Dolayısıyla halk ekmek her yerde” diye konuştu.

ÜCRETSİZ EKMEK DAĞITILDI..

İmzaları Yalova’yı yönetenlere ulaştıracaklarını söyleyen Çandır, “Ve bugün Yalova’yı yönetenler, YADO konusunda olduğu gibi raylı sistem konusunda olduğu gibi, halk ekmek konusunda da üç maymunu oynuyor. Ekmek teknesi,  ekmek üretmek ve satmak üzerine olan fırıncılarımızın endişelerini anlıyoruz. Bu endişeler giderilmeli, gerekirse birçok ilimizde olduğu gibi Yalova’da da fırıncılarımızla işbirliğine gidilmeli ve binlerce ihtiyaç sahibimizin ekmeğe ulaşması sağlanmalıdır. Gelecek Partisi Yalova İl Başkanlığı olarak, YADO konusunda olduğu gibi, halk ekmek konusunda da imza kampanyamızı başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini Yalova’yı yönetenlere ulaştıracak ve sorumlu siyaset ödevimizi yerine getireceğiz. Bu noktada vatandaşlarımız kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Ayrıca bugün sembolik olarak 600 ekmeği vatandaşlarımızla ücretsiz olarak buluşturacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.