yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

YALOVA GENÇLİĞİ ESKİŞEHİR’DEYDİ

YALOVA GENÇLİĞİ ESKİŞEHİR’DEYDİ
29.01.2024 17:23
0
A+
A-

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Yeni Seçmen Başkanı Sami Öçal ve partili gençler, Eskişehir’de gerçekleştirilen gençlik buluşmasına katıldılar.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Yeni Seçmen Başkanı Sami Öçal ve teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Eskişehir’de gerçekleştirilen gençlik buluşmasında bir araya geldiler. Etkinlik, gençlik aşkıyla dolu bir atmosferde geçti, katılımcılar arasında olumlu bir enerji hakimdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması, gençlerin sorularına verdiği cevaplar ve etkinlikteki diğer önemli detaylarla birlikte, gençlik buluşması büyük bir coşku ve etkileşimle geçti. Başkan Muaz Ceylan, diğer illerden gelen gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen gençlik buluşmasının önemine vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke gündemine dair konuşmalarını dinlediklerini belirtti. Gençlik buluşmasının, farklı şehirlerden gelen gençlerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmalarını sağlayarak ülke gençliğinin birlik ve dayanışmasını pekiştirmeye yönelik anlamlı bir platform olduğunu ifade etti. Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarının, gençlerin geleceğe dair vizyonlarını şekillendirmeleri açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, gençlerin ülke gündemine duyarlı bir şekilde yaklaşmalarını teşvik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.