yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

YALOVA EMNİYETİ’NDEN KAN BAĞIŞI

YALOVA EMNİYETİ’NDEN KAN BAĞIŞI
06.04.2022 15:47
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla etkinliklerine tam gaz devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli personel, Kızılay’a kan bağışında bulundu.  Kızılay Kan Merkezi tarafından Cevdet Aydın Parkı önünde konuşlandırılan kan alma aracına gelen teşkilat mensupları, iftardan sonra Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundular.

‘KANLARI İLE BİRÇOK KİŞİNİN HAYATINI KURTARDILAR’..

Yalova Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, amir ve şube müdürleriyle kan bağış noktasına gelerek burada görevlilere başarılar diledi. Yalova Emniyeti’nin örnek bir davranışa imza attığını söyleyen Müdür Topaloğlu, “Türk Polisi kurulduğu günden bu güne kadar halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için yurdumuzun her noktasında fedakarca görev yapmaktadır. Canını halkını korumak için feda etmekten kaçınmayan Türk Polisi aynı duyarlılığını bundan sonra da göstermeyi sürdürecektir. Teşkilatımız, kuruluşunun 177. yıldönümü kapsamında kan bağışında bulunarak, kan bağışının önemine de dikkat çekti. Polislerimiz bu sefer de kanları ile birçok kişinin hayatını kurtardılar. Kan bağışında bulunan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

‘İŞBİRLİĞİ SÜRECEK’..

Kızılay Kan Bağışı Aracı yetkilileri ise, “Türk Kızılayı olarak Yalova’da kamu kurum ve kuruluşlarıyla devamlı işbirliği içerisindeyiz. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız ve kamu çalışanlarıyla kan bağış faaliyetlerinde bulunuyoruz. Bu şekilde hastanelerimiz kan ihtiyacını karşılıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık bekliyor, kendilerini kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.