yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2259
EURO
34,7154
ALTIN
2.450,26
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
20°C

YALOVA BAROSU’NDAN SEMİNER

YALOVA BAROSU’NDAN SEMİNER
25.01.2024 16:38
0
A+
A-

YALOVA BAROSU, DEVREMÜLK HUKUKU SEMİNERİYLE MESLEKTAŞLARINI AYDINLATTI

  • Yalova Barosu, meslektaşlarını devremülk hukuku ve devremülk davaları konusunda bilgilendirmek amacıyla önemli bir meslekiçi eğitim semineri düzenledi. Yalova Barosu binasında gerçekleşen etkinliğe, Yalova Barosu avukatlarından Ferhat Satan’ın da katılımıyla ilgi gösterildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Seminer, devremülk hukukunun karmaşıklıklarını ele alan derinlemesine oturumlar ve pratiğe yönelik uygulamalı atölye çalışmalarıyla dolu bir program sunarak katılımcıları bilgilendirme amaçlanarak yapıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, meslektaşlarını mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak bu önemli etkinlikte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seminerin öne çıkan konuşmacısı Ferhat Satan, devremülk hukuku ve bu alandaki davalara ilişkin geniş bilgi birikimi ve deneyimiyle katılımcılara önemli bir perspektif sundu. Satan’ın sunumu, devremülk hukukunun temel prensipleri, son dönemdeki yargı kararları ve dava stratejileri üzerine detaylı bir değerlendirme içeriyor. Katılımcılar, Satan’ın deneyimlerinden ve somut örneklerden yola çıkarak sunduğu pratik çözüm önerilerinden büyük ölçüde faydalandılar. Seminer boyunca, devremülk hukuku alanında uzman diğer konuşmacılar da farklı açılardan konuları ele aldılar ve katılımcıların sorularını cevapladılar. Ayrıca, seminerin son bölümünde katılımcı avukatlar arasında interaktif bir tartışma ve deneyim paylaşımı oturumu düzenlendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.