yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

YADGİD’DEN YTSO’YA ZİYARET

YADGİD’DEN YTSO’YA ZİYARET
30.01.2024 15:16
0
A+
A-
  • Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği (YADGİD) Başkanı Murat Yalçınkaya ve dernek yöneticileri, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ ile derneğin faaliyetleri ve Yalova ekonomisi üzerine görüşme gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği (YADGİD) Başkanı Murat Yalçınkaya ve beraberindeki dernek yöneticileri, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ ile bir araya gelerek derneğin son faaliyetleri ve Yalova ekonomisi üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddelerinden biri, her iki kuruluşun işbirliği potansiyeli ve ortak projelerde bir araya gelme noktalarıydı. Başkan Murat Yalçınkaya, derneğin bölgesel ekonomik katkılarından bahsederek, Yalova’da iş dünyasının güçlenmesine yönelik hedefleri ve stratejilerini paylaştı. YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ise, Yalova ekonomisinin genel durumu hakkında bilgi vererek, yerel iş dünyasının daha da büyümesi için işbirliği ve dayanışmanın önemini vurguladı. Görüşme, taraflar arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve Yalova’nın ekonomik potansiyelini artırmak adına atılan önemli bir adım olarak değerlendirildi. Dernek ve odanın gelecekteki projeleri ve ortak çalışmaları konusundaki karşılıklı istek, toplantının olumlu atmosferini yansıttı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.