yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

VEKİLLERDEN ORTAK AÇIKLAMA

VEKİLLERDEN ORTAK AÇIKLAMA
12.04.2022 17:20
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Altınova’ya yapılacak olan kanalizasyon ve içme suyu ihalesinin İller Bankası tarafından tamamlandığını dile getirdiler. Vekil Büyükgümüş ve Akyol, ortak yaptığı açıklamada, “27 milyon 500 bin TL bedelli,  İller Bankası Su Kanalizasyon ve Altyapı Projeleri desteği kapsamında yüzde 50’si hibe yüzde 50’si kredi olmak üzere Altınova ilçemizin Çavuşçiftliği bölgesinde yapılacak kanalizasyon ve içme suyu ihalesi İller Bankası tarafından tamamlandı” ifadelerine yer verdiler.

RAMAZAN BAYRAMI’NDAN SONRA BAŞLAYACAK..

Çalışmaların bayramdan sonra başlayacağını söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Hem uzun yıllar altyapı sorununu ortadan kaldıracak hem de günümüz modernizasyonuna uyum sağlayacak projenin çalışmaları Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacak. Durmak yok koşmaya devam felsefesiyle Yalova’mızın tamamında AK Parti hizmetlerini sürdürmeye devam ediyoruz. Altın beldemiz Altınova olmak üzere tüm Yalova’mıza hayırlı olsun” dedi.

’29 BİN 365 METRE ŞEBEKE, 27 BİN 607 METRE KANALİZASYON HATTI PLANLANDI’..

27 bin 607 metre kanalizasyon hattı yenileneceğini belirten AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “İller Bankası tarafından sonuçlandırılan ihale kapsamında 29 bin 365 metre içme suyu şebeke hattı planlanırken, bu hattın 1553 metresini şebeke ana boru hattı oluşturuyor. Toplamda 3 bin metre evsel 600 adet abone bağlantısının yapılacağı projede, mevcut abone sayısı ise 450’dir. Çalışmalarda toplamda 40 yangın hidrantının yapımı da planlandı. 27 bin 607 metre kanalizasyon hattı planlanan projede aynı zamanda 1 paket terfi istasyonu yer alıyor. Söz konusu kısımda ayrıca 1 adet yatay delgi metodu kullanılarak menfez geçilecek” ifadelerine yer verdi.

‘ÖNEMLİ BİR YATIRIM’..

Bu proje ile birlikte Altınova ve Yalova’ya yatırımlarının devam edeceğini kaydeden Büyükgümüş, “Hem kanalizasyon hem de içme suyu konusunda önemli bir yatırımı hayata geçiriyoruz. Bu projeyle hemşerilerimiz daha sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş olacak. Projemizin ihalesi yapıldı, tüm çalışmalara Ramazan Bayramından sonra başlanacak” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.