yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

VALİ KAYA KORUYUCU AİLELER BULUŞTU

VALİ KAYA KORUYUCU AİLELER BULUŞTU
29.03.2024 13:52
0
A+
A-
  • Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, koruyucu aileler ve çocuklarla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yalova Uygulama Oteli’nde düzenlenen iftar programına Vali Kaya’ya eşi Prof. Dr. Cemil Kaya da eşlik etti. İftar sonrası masaları tek tek dolaşan Kaya, aileler ve çocuklarla sohbet etti. Ayrıca çocuklara özel hazırlanan alanda palyaçolar çocukları eğlendirirken, pamuk şeker ve elma şekeri ikramı da yapıldı. İftar sonrası konuklara hitap eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Ramazan’ın yarısını aştık. En mutlu olduğum iftar sofralarından bir tanesinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Anne babasından bir şekilde ayrılmış evlatlarımızı koruma gücümüz devlet olarak her zaman var. Sizin verdiğiniz sevgi çok kıymetli o aile sıcaklığında çocukların büyümesi oldukça önemli. Sizlerin kocaman yüreği ile yapmış olduğu fedakarlıklar için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Bir evlat yetiştirmek, bir çocuğa kol kanat germek kolay bir şey değil. Çok sabır isteyen bir şey fedakarlığınızdan dolayı hepinize gönülden tebrik ediyorum. İnşallah rabbim sayılarınızı arttırsın. Bugün ramazan sofrasındayız. İnanın ki bu yaptığınız iyilikten daha öte daha üstün bir şey yok. Sizler bizim gönül elçilerimiz olun. Sizlerle birlikte koruyucu aile sayılarımız artarak devam etsin istiyoruz” dedi.

‘Her türlü şartı kolaylaştırmaya hazırız’

Yalova’da koruyucu aile sayısının artması için gereken tüm desteği yapacağını belirten Kaya, “Koruyucu aile olmak isteyen kardeşleriniz varsa her türlü şartı kolaylaştırmaya devlet olarak biz Yalova’da hazırız. Biz bunu daha önce İstanbul’da yaptık. Her türlü başvuruları baştan sona bizler takip ettik, sonuca ulaştırdık. Şu an çok mutlu ailesine kavuşmuş çocuklarımız var. Yalova bu konuda çok duyarlı buna başaracağımıza inanıyorum. İnşallah birlikteliğimiz devam edecek. Çocuklarımızın ışıl ışıl parlayan gözlerinden öpüyorum. Ramazan Bayramınızı da şimdiden bu vesile ile kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.