yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
20.04.2022 15:54
0
A+
A-

 

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Teknik Takip Analiz ve Değerlendirme Büro Amirliği ile Narkotim ekipleri tarafından; planlı operasyon ve şok baskınlar şeklinde operasyonlar gerçekleştirildi.

NARKOTİK KÖPEĞİ GÖLGE İLE ARAMA YAPILDI..

Ekip görevlileri tarafından uyuşturucu madde getirebileceği ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen M.İ.K. ile M.U. isimli şüpheli şahıslar ekip görevlileri tarafından yakalanarak gözetim altına alındı. Narkotik maddeler arama köpeği ‘Gölge’ eşliğinde yapılan şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda; 06… plakalı araçta 3 bin 356 adet sentetik ecza tablet hap, 5,83 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alınan M.İ.K. ile M.U. şüpheli şahıslar hakkında düzenlenen uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu ile ilgili olarak sevk edildiği adli makamlarca M.İ. K. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

HASSAS TERAZİ ELE GEÇİRİLDİ..

Teknik Takip ve Analiz Büro Amirliği ve Narkotim ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda Yalova-Bursa Kara Yolu güzergahında 77… plakalı araç ekip görevlileri tarafından durduruldu. Araç ve araçta bulunan M.Ç. Ö.  ve C. P. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda; iki ayrı şeffaf poşet içerisinde; 238,63 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ele  geçirildi. Şube Müdürlüğü tarafından şüpheliler hakkında düzenlenen uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu ile ilgili olarak adli makamlara sevk edildiler.

EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR..

Sokak düzeyinde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda ekip görevlileri, şüphe üzerine durdurulan Ç.Ç. isimli şahıs üzeri ve beraberinde bulunan eşyalarında yapılan aramalarda; 14.09 gram metamfetamin maddesi, 10.52 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şüpheli hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçundan şube müdürlüğü tarafından işlem gerçekleştirildi. 77… plakalı araç ve araç sürücüsü E.A isimli şahıs üzerinde yapılan aramalarda; 1 adet 7,65 çapında tabanca, 14 adet fişek, 3,70 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş şahıs hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak ile 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar hakkındaki kanuna muhalefet suçundan işlem gerçekleştirildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.