yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

ÜRETİCİ PAZARI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

ÜRETİCİ PAZARI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ
25.07.2024 16:56
0
A+
A-
  • Özden Mahallesi katlı otoparkta hizmete başlayacak olan Üretici Pazarı’nın tezgahtarları, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ın katılımıyla gerçekleştirilen kura çekilişiyle belirlendi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Özden Mahallesi’nde bulunan katlı otoparkta hizmete başlayacak olan Üretici Pazarı, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ın katılımıyla gerçekleştirilen kura çekilişi ile tezgahtarlarını belirledi. Üretici Pazarı, yerel üreticilerin emeklerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyacak ve belde halkına taze, sağlıklı ve yerel ürünlere kolay erişimini sağlayacak bir platform olarak öne çıkıyor. Başkan Tavşan, Üretici Pazarı’nın beldeye hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Tavşan, “Özden Mahallesi katlı otoparkta açılacak olan Üretici Pazarı için tezgah kuraları çekildi. Kadıköy’e yeni bir renk katacak bu pazar, üreticilerimiz ve vatandaşlarımız için büyük bir heyecan. Üreticilerimize bol kazançlar, vatandaşlarımıza keyifli alışverişler ve huzurlu bir ortam dilerim. Hayırlı olsun” dedi.  Yerel üreticiler ise, pazar sayesinde ürünlerini doğrudan tüketiciyle buluşturarak emeklerinin karşılığını daha adil bir şekilde alacaklarını belirttiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.