yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

UĞUR OKULLARI’NDAN LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

UĞUR OKULLARI’NDAN LGS’DE BÜYÜK BAŞARI
08.06.2023 14:37
0
A+
A-
  • Geçtiğimiz hafta sonu Milli Eğitim Bakanlığınca LGS kapsamında gerçekleştirilen merkezi sınava bu yıl 8. sınıftaki 1 milyon 246 bin 429 öğrenci başvurdu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İki oturum halinde yapılan sınav, 15 bin 532 okulda, 81 bin 570 salonda gerçekleştirildi. Sınavın birinci oturumunda öğrencilere sözel alanda Türkçe, T.C. İnkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisiyle yabancı dil derslerinden toplam 50 soru soruldu. Sınavın ikinci oturumunda ise öğrencilere matematik ve fen bilimlerinden toplam 40 soru yöneltildi. Bu yıl 55.yılını kutlayan Uğur Okulları, Uğur Kurs Merkezi, Uğur Next markalarıyla her geçen gün başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Türkiye geneli yapılan sınavda tam 14 Uğurlu öğrenci, tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan ile Türkiye 1.si oldular. Yalova’da Uğur Okulları ve Uğur Kurs merkezi olarak hizmet veren başarılı eğitim kurumunun öğretmen, öğrenci ve velileri gelenekselleşen bu başarının mutluluğunu yaşıyorlar. Yoğun ve başarılı geçen bir yılın ardından öğrencilerini liseye uğurlayacak olan Uğur Okulları Yalova Kampüsü’nde ve Kurs Merkezi’nde biten bir yılın hüznü ve başarının mutluluğu bir arada yaşanıyor.

‘UĞUR’DA BAŞARI GELENEKTİR’..

Uğur Okulları Yalova Kampüsü’nün yeni kampüs müdürü Ümit Çetin, şu açıklamalarda bulundu:“1968’den beri eğitimin güvenilir limanı olmayı sürdürüyoruz. kurs geleneğimizden gelen başarı serüvenimiz her geçen yıl artarak devam ediyor. 55. yılımızda 55 ilde olan Uğur Okulları’nın Yalova’da büyümeyi sürdürmesi, Yalova halkının kurumumuza olan güveni bizlere gurur veriyor. Hem öğrencilerimiz, hem öğretmenlerimiz hem de velilerimiz zorlu bir maratonu geride bıraktılar. Vakit, emeklerinin karşılığını alma vakti. Biz, bu noktada da öğrencilerimize hem Yalova merkezdeki kurs merkezimizde, hem de Kadıköy beldesindeki kampüsümüzde lise tercihi noktasında destek olmayı sürdürüyoruz. Yalova’daki öğrencilerimiz, ortaokulda hangi okuldan mezun olduklarına bakılmaksızın Uğur Okulları ve Uğur Kurs merkezlerimizdeki tecrübeli Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenlerimizden tercih döneminde destek alabileceklerdir. Bunun müjdesini de tüm Yalovalı öğrencilerimize vermiş olalım. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın birinci, Dünyanın beşinci eğitim ağı olan BAU GLOBAL ailesinin bir üyesi olan Uğur’da başarı gelenektir. Bunu bir kez daha göstermiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Değerli öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize bu ailenin bir parçası oldukları ve bizlere güvendikleri için teşekkür ediyoruz, emeklerine sağlık. Yüksek akademik ve sosyal başarıyı hedefleyen Uğur Okulları olarak yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda emek harcayan her öğrencimizin başarısı ile gurur duyuyoruz, kendilerini tebrik ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.