yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

TUTUK HAFTA SONUNU HEMŞERİLERİYLE GEÇİRDİ

TUTUK HAFTA SONUNU HEMŞERİLERİYLE GEÇİRDİ
11.03.2024 13:01
0
A+
A-

BAŞKAN TUTUK HAFTA SONUNU HEMŞERİLERİYLE BİRLİKTE GEÇİRDİ

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, hafta sonu hemşerileri için yoğun mesai harcadı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Mahalle buluşmaları kapsamında Gaziosmanpaşa Mahallesi, Mustafakemal Paşa Mahallesi ve Paşakent Mahallesi sakinleri ile buluşan Tutuk, vizyoner projelerini açıkladı. Gerçekleştirilen mahalle buluşmalarında Başkan Mustafa Tutuk’a AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Başkan Yardımcıları ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

GOP’A KAPALI HAVUZ PROJESİ ALKIŞ ALDI..

Başkan Tutuk mahalle buluşmaları kapsamında Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Hemşerileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Tutuk, Yalova şehri için gerçekleştirmeyi düşündüğü vizyoner projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Gaziosmanpaşa Mahallesi için kapalı havuz ve cezaevinin kaldırılması vaadini veren Başkan Tutuk; “ GOP Mahallemiz ’de merkezi konumda yer alan cezaevinin yerine yeni Kongre ve Kültür Merkezi yapacağız. Bu merkez içerisinde sergi salonu, toplantı salonu, kültürel ve sosyal faaliyetlere ev sahipliği yapacak alanlar bulunacak. Aynı zamanda GOP mahallemize kazandıracağımız sosyal tesis alanına yeni kapalı pazaryeri kurulması ve mevcut havuzun üzerini kapatarak yılın 12 ayı hizmet verecek bir yapıya kavuşturacağımızın sözünü veriyoruz.  Bu sosyal tesis içerisinde mahalle konağı, çocuk parkı ve sosyal alanları da ekleyerek GOP mahallesine ve Yalova şehrine katkı sağlamasını hedefliyoruz. Pazar kurulmayan günlerde alanı basketbol sahası ve paten alanı olarak kullanılacak bu sayede çocuklar sosyalleşme ve spor aktivitelerini gerçekleştirebilecek.” şeklinde konuşan Başkan Tutuk, GOP mahalle sakinleri tarafından büyük alkış aldı. Gençlerbirliği Spor Tesislerinde ayrıca Yozgatlı hemşehrileriyle buluşarak gelecek dönem vaatlerini açıklayan Başkan Tutuk, Gençlerbirliği Spor Tesislerinin ’de yenileneceğini söyledi.

MUSTAFAKEMALPAŞA TUTUK’U BAĞRINA BASTI..

Mahalle buluşmalarına devam eden Başkan Tutuk’un diğer durağı Mustafakemalpaşa Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri Tutuk’u büyük bir coşkuyla karşıladı. Hemşerileriyle muhabbet eden Mustafa Tutuk; “Mustafakemalpaşa Mahallesinin Yalova tarihinin en büyük projesi olan 525 milyon TL değerinde dev yatırımı ‘Ana İsale Hattı’nın yapımına başladık. Aynı zamanda mahalle için 448 Metre Drenaj Hattı, 2 Bin 410 Metre Yağmur Suyu Hattı Yapımı, Tretuvar ve Kaldırım Çalışmaları, Parke Yol Çalışmaları ve çocuklarımız için 2 adet park, 2 adet futbol sahası, 1 adet basketbol sahasının yenilenmesi gibi birçok çalışmalarda bulunduk. Şimdiki projemizde ise hemşerilerimizin istekleri doğrultusunda MKP mahallemize yeni sağlık ocağı açacağımızı ve aynı zaman da 400 yataklı Yalova Araştırma Devlet Hastanesine tek araçla her mahalleden doğrudan araç ile ulaşım sağlanacağının sözünü veriyoruz. Yalova şehrimizin her mahallesi birbirinden kıymetli, bizlerin görevi mahalle sakinlerimizle istişare içinde olarak talep ve isteklerine karşılık vermek. Hayırlısıyla verdiğimiz sözleri tutacağız” şeklinde konuşan Başkan Tutuk, mahalle sakinleri tarafından teşekkür ve alkış aldı.

PAŞAKENTLİLER HAK ETTİĞİ YATIRIMLARI ALACAK..

Başkan Tutuk Paşakent Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi.  Yalova için gerçekleştirmeyi hedeflediği vizyoner projelerinden bahsederek Paşakent Mahallesi için de düşüncelerini dile getirdi. “ Siz değerli mahallelilerimizin taleplerini yakından biliyoruz. Bugüne kadar birçok çalışma yaptık. Yaptığımız çalışmalarla Yalova’mızın çehresi değişmeye başladı. Bu değişim ve güzelleşmeden Paşakent’imiz de hak ettiği değeri alacak. Elimizden ne geliyorsa sizler için yapmaya hazırız ve kararlıyız” diyen Başkan Tutuk, Paşakent mahalle sakinlerinin yanında olduğunu belirtti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.