yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3955
EURO
34,7994
ALTIN
2.402,82
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

TUTUK, BELEDİYE PERSONELİYLE İFTARDA BULUŞTU

TUTUK, BELEDİYE PERSONELİYLE İFTARDA BULUŞTU
13.03.2024 12:46
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, belediye personeliyle iftarda buluştu. Başkan Tutuk, “Ramazan ayının güzelliklerini birlikte yaşayalım, iftar soframızı hep beraber paylaşalım istedik. Çalışanlarımızın kıymetli ailelerinin ve özellikle çocukların bir arada olması bizler için çok değerli ve kıymetli” dedi.

Düzenlenen iftar programına eşi Gökşen Şahin Tutuk ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte katılan Başkan Tutuk, masaları tek tek dolaşarak personeli ve aileleri ile selamlaştı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Çalışanlarının mutluluğunu ve huzurunu yönetim anlayışının ilk sıralarına koyan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, personeliyle iftar sofrasında buluştu. Müdürlükler halinde gerçekleşecek olan iftar programlarının ilkinde Tutuk, Fen İşleri, Zabıta, Su ve Kanalizasyon İşleri, Mezarlık İşleri, Veteriner İşleri, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ve aileleri ile aynı sofrayı paylaştı.

Hepinize teşekkür ederim’

İftar öncesi bir konuşma yapan Tutuk, “Dört yıldan bu yana sizlerle beraber mesai harcıyoruz, birlikte çalışıyoruz. Birlikte çalışmaktan ötürü onur ve gurur duyuyorum. Sizler, belediyemizin sahadaki yüzü, vatandaşlarımızın belediyemize karşı memnuniyetisiniz. Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğinizden ve özveriyle çalışmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

‘Yalova’nın en büyük ailesiyiz’

“Geride bıraktığımız 4 yılda güzel işlere imza attık” diyerek sözlerini sürdüren Tutuk, “Öncelikle mali disiplini sağlayarak kendi öz kaynakları ile hizmet eden bir belediye haline geldik. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde personellerimizin imkânlarının da artmasını sağladık. Maaşlarınızı imkânlarımız doğrultusunda maksimum seviyeye çıkardık. Biz Yalova’nın en büyük ailesiyiz. Ben sizlerden oldukça memnunum ve söylentilere kulak asmayın diyorum. Bu vesileyle sizlerin ve ailelerinizin mübarek Ramazan ayını da en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.