yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

TÜRKİYE’DE İLK VE TEK KAFE: RUBY’S

TÜRKİYE’DE İLK VE TEK KAFE: RUBY’S
03.07.2022 16:01
0
A+
A-

 

Adını pembe çikolata ruby’den alan kafede, her şey pembe renk. İşletmeciliği İbrahim Dakak ve Mustafa Erdağ’ın yaptığı Ruby’s Kafe’nin açılışı geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı..

 

..”Yalova’da kafe dendiği zaman her hizmet veriliyor manasına geliyor ama biz biraz daha bunu özelleştirmek istedik. Bu özelleştirmeyi tatlı konsepti ile yaptık. Şuan kendi alanında Yalova’da benzersiz bir kafeyiz.”

 

..”Dünya üzerinde 3 kategoride çikolata bulunuyor. Sütlü, beyaz ve bitter olarak. Şimdi 4. kategori çıktı. Bu da ruby çikolata olarak bilinen çikolatadır. Pembe çikolata. Ama bu sanılanın aksine çilekli bir çikolata değil. Farklı bir çikolata.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İbrahim Dakak ve Mustafa Erdağ ortaklığında işletilen Ruby’s Kafe, Dere Sokak’ta açıldı. Türkiye’de ilk ve tek olan Ruby’s Kafe’ye gelenler pembe renge doyacak. Adını pembe çikolata olan ruby’den alan kafede, her şey pembe renk. İşletmeciliği İbrahim Dakak ve Mustafa Erdağ’ın yaptığı Ruby’s Kafe’nin açılışı geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı.

‘KENDİ ALANINDA BENZERSİZ BİR KAFEYİZ’..

Bayilik vererek kafenin konseptini tüm Türkiye’ye yaymak istediklerini söyleyen Erdağ ve Dakak, “Dere Sokak içerisinde 2. mekanımızı açıyoruz. Yalova’da kafe dendiği zaman her hizmet veriliyor manasına geliyor ama biz biraz daha bunu özelleştirmek istedik. Bu özelleştirmeyi tatlı konsepti ile yapmak istedik. Şuan kendi alanında Yalova’da benzersiz bir kafeyiz. Sadece tatlı ve kahve üzerine olan full konseptli bir mekan burası. Günümüz insanları sosyal medya üzerine çok yoğunlaştığı için insanlar paylaşılabilir fotoğrafları çekebilecekleri mekanları tercih etmeye başlıyorlar. Konsepti de buradan geliyor. İçerisinde melek kanatları ve neon tabelalar ile ilginç mekanlar bulunuyor. Bu kafe komple pembe tonlardan oluşuyor. O yüzden buraya gelecek olan insanların en çok hoşlarına gidecek olan şey konseptimiz. İnşallah Ruby’s burada kalmayacak. Franchising üzerinden Yalova’ya hatta Türkiye’ye yaymayı planlıyoruz” diye konuştular.

‘4. ÇİKOLATA TÜRÜ RUBY’..

Ruby çikolata hakkında da bilgi veren Erdağ ve Dakak, “Dünya üzerinde 3 kategoride çikolata bulunuyor. Sütlü, beyaz ve bitter olarak. Şimdi 4. kategori çıktı. Bu da ruby çikolata olarak bilinen çikolatadır. Pembe çikolata. Ama bu sanılanın aksine çilekli bir çikolata değil. Farklı bir çikolata. Biz de ismini pembeden aldığı için mekanın ismini Ruby’s olarak belirledik” ifadelerine yer verdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.