yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2088
EURO
34,8268
ALTIN
2.429,44
BIST
10.162,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

‘TÜRK ÜLKÜSÜ TURAN’A DOĞRU GİDİYOR’

‘TÜRK ÜLKÜSÜ TURAN’A DOĞRU GİDİYOR’
30.05.2023 19:13
0
A+
A-

MHP İl Başkanı Güldoğan; “Liderimiz Devlet Bahçeli, Yalova’daki konuşmasında, ‘Recep’i kimseye yedirmeyeceğiz’ demişti. Biz sözümüzü tuttuk” dedi ve ekledi:

‘RECEP’İ KİMSEYE YEDİRMEDİK!’

MHP İL BAŞKANI ALİ İHSAN GÜLDOĞAN:

‘OY ORANIMIZI KATLADIK!’

  • Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali İhsan Güldoğan, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin HABERCİ’ye özel değerlendirmelerde bulundu.

DÜNYA BİRLEŞTİ; KARŞIMIZA GEÇTİ. ANCAK BU..

TÜRK MİLLETİNE SÖKMEDİ!

  • ..”Dünya birleşti; karşımıza geçti. Ancak bu Türk milletine sökmemiştir. Her türlü algı operasyonu ile karşı karşıya kalındı. Çalışma tempomuz ve aldığımız netice bunların hepsini bertaraf etti.”

..”Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, coşkulu bir kalabalığa ısrarla şunu söyledi: ‘Recep, Recep, Recep.’ Bu ne demek? ‘Biz Recep’i kimseye yedirmeyeceğiz’ demek.”

 

  • Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali İhsan Güldoğan, Cumhur İttifakı’nın hem Türkiye’de hem de Yalova’da büyük bir başarı elde ettiğini söyleyerek, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu.

‘Türk ülküsü Turan’a doğru gidiyor’

“Türk Milliyetçiliği, kendini Türk seçmenine kabul ettirmiştir” diyen Güldoğan, “Galip olan Türk Milliyetçiliğidir. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de telaffuz ettiği gibi; milletimiz Sayın Erdoğan’ı seçerek Türk ülküsünü desteklemiş oldu. Turan’dan bahsediyoruz artık, Türk ülküsü Turan’a doğru gidiyor. Cumhurbaşkanımızdan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, Türk dünyasının lideri Sayın Devlet Bahçeli’den ve ülkücülerden Allah razı olsun” dedi.

‘Dünya birleşti; karşımıza geçti’

Cumhur İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin istediği sonucu aldığını söyleyen Güldoğan, “Cumhur İttifakı’nın ortak çalışmalarından dolayı büyük bir zafer elde ettik. Türkiye yüzyılının başlangıcı, Türkiye’ye hayırlı olsun. Hem ülküsüne hem de devletin birliğine sahip olan herkesin düşündüğü ve aldığı bir karardır, bu da bizi mutlu etmiştir. Türkiye üzerinde oynanan birtakım oyunlar vardı. Bu oyunların hepsi, bu seçimle bozulmuş oldu. Dünya birleşti; karşımıza geçti. Ancak bu Türk milletine sökmemiştir. Her türlü algı operasyonu ile karşı karşıya kalındı. Çalışma tempomuz ve aldığımız netice bunların hepsini bertaraf etti. Bu sonuç Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını taçlandırmıştır” şeklinde konuştu.

 

 

 

‘Ülkücü hareket elinden gelen her şeyi yapmıştır’

Cumhur İttifakı’nın başarısının daha çok sorumlulukları artırdığını ve bu başarıyı yerel seçimlerde de göstereceklerini belirten Güldoğan, “Sayın Liderimizin söylediği bir söz var, biz de bu sözle yola çıkarak çalışmalarımızı yaptık. ‘Yeni Türkiye, yeni yüzyıl; omuz omuza.’ Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Liderimizin omuz omuza vermesi ile parti çalışanları da omuz omuza yola çıkmıştır. Ülkücü hareket, Yalova’da olsun, Türkiye’de olsun elinden gelen her şeyi yapmıştır. Yıllardır söylediğimiz ülkücü hareket Türkiye’nin emniyet sübabıdır” ifadelerini kullandı.

‘Yüzde 7 olan oy oranımız, yüzde 11’e çıkardık’

MHP’nin Yalova’da büyük başarı elde ettiğini dile getiren Güldoğan, bu başarıda Namık Öz’ün ve teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarının büyük katkısı olduğunu söyledi. Güldoğan, “Gece gündüz, hiçbir parti liderini kötülemeden sahaya çıktık. Çok iyi bir çalışma yaptık. MHP olarak 2018 seçimlerindeki oy oranımızı katladık. Yüzde 7 olan oy oranımızı yüzde 11’e çıkardık. Geçmiş dönemde 11 bin oy, şimdi ise 20 bin 490 oy aldık. Biz burada sadece milletvekili çıkaramadık fakat bu başarısız olduğumuzu göstermez. Biz Namık Bey’i MHP milletvekili olarak değil Yalova milletvekili olarak görüyoruz. Namık Bey, herkese kucak açan, her kesime hitap eden bir kardeşimiz” dedi.

‘Biz Recep’i kimseye yetirmeyeceğiz’

“Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli Bey Yalova’yı ziyaret etmeden önce ben, Cumhur İttifakı birleşenlerinin tüm il başkanlarını mitingimize davet ettim” diyen Güldoğan, son olarak şunları söyledi: “Cumhur İttifakı’nın hem Türkiye için hem de Yalova için devam edeceğine inanıyorum. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, coşkulu bir kalabalığa ısrarla şunu söyledi: Recep, Recep, Recep.’ Bu ne demek? ‘Biz Recep’i kimseye yetirmeyeceğiz demek.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.