yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

TÜRK OCAĞI ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

TÜRK OCAĞI ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR
08.03.2024 17:18
0
A+
A-
  • Yalova Türk Ocağı, Türkçenin Diriliş Hareketi Derneği Bursa İl Temsilciliği ile birlikte Yalova’nın çeşitli noktalarında Türkçe Farkındalık ve Kültürel Mirasa Sahip Çıkma Etkinliği düzenlendi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Türk Ocağı, Türkçenin Diriliş Hareketi Derneği Bursa İl Temsilciliği ile birlikte Yalova Altınova Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda, Şaban Temuge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ev sahipliğinde Yalova Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda, Türkçe Farkındalık ve Kültürel Mirasa Sahip Çıkma Etkinliği düzenlendi. Türk Ocakları Yalova Şube Başkanı Alper Kasımoğlu konuşmasında, millet olmanın en önemli unsuru ve temel yapı taşlarından olan dilin önemine vurgu yaparak, dilimizi geliştirerek korumamız gerektiğinden bahsetti. Kasımoğlu, konuşmasında ayrıca milli değerlerin gelecek nesillere aktarılmasındaki en önemli araç olan güzel Türkçemizin sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel alanda daha yaygın ve doğru bir şekilde konuşulması, kullanılması gerektiğinden de söz etti. Türkçenin Diriliş Hareketi Derneği Bursa İl Temsilcisi Salih Göktöre Çam da izletiler eşliğinde Türkçe farkındalığın öneminden söz etti ve Göktürkçe okuma yazma etkinliği yaptı. Etkinlikler öğrencilere katılım belgesi verilmesi ile son buldu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.