yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3616
EURO
34,7772
ALTIN
2.401,08
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

‘TÜRK MİLLETİ ÇARESİZ DEĞİL’

‘TÜRK MİLLETİ ÇARESİZ DEĞİL’
02.08.2022 16:53
0
A+
A-

 

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Millet Bizi Çağırıyor’ turu kapsamında Yalova’ya geleceği bilgisini paylaştı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Akşener’in 2020 yılında başlattığı Millet Bizi Çağırıyor adlı esnaf ziyaretleri şehir şehir tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkan Akşener, esnaf ve vatandaşların dertlerini bire bir dinleyerek, onların sorunlarını ve ihtiyaçlarını gündeme getirmek, seslerini iktidara ve hükümet yetkililerine iletmek üzere yaptığı ziyaret kapsamında 5 Ağustos Cuma günü Yalova’da olacak.

ARMUTLU VE TERMAL ZİYARET EDİLECEK..

Meral Akşener ziyaret kapsamında saat 11.30’da Armutlu’da esnaf ve vatandaşla buluşacak. Saat 13.30’da Termal’de esnaf ziyareti, vatandaşlarla ve akrabalarıyla buluşma gerçekleştirecek. Akşener saat 15.30’da Yalova merkezde esnaf ve vatandaşlarla buluşacak.  Bu buluşmaya bütün vatandaşları davet eden İl Başkanı Ersin Akyüz, “Genel Başkanımız, ülkemiz büyük bir ekonomik krizden geçmekteyken, bunun sorumlusu iktidarın almış olduğu eksik, yanlış ve hatalı kararların inatla devam edilmesinin, milletimiz üzerinde yarattığı sıkıntıları, sorunları ve sonuçları yerinde görmek üzere, esnafımızın dertlerini dinlemeye geliyor” dedi.

‘TÜRK MİLLETİ ÇARESİZ DEĞİL’..

Bunun bir seçim gezisi olmadığını ifade eden Başkan Akyüz, “Bu esnafla dertleşme ziyareti. Ülkemizde son bir yılda yaşanan ekonomik sorunlar vatandaşımızın hayat şartlarını iyice işin içinden çıkılmaz hale getirdi. Hayat pahalılığının yanında gelir adaletsizliği iç huzuru bozuyor ve ülke güvenliğini de tehdit ediyor. İktidar ise durumun farkında bile değil, farkında olsalar bile çözüm bulamaz hale gelmiş durumdalar. Önemsemiyor, umursamıyorlar.  Yaşanan ekonomik çarpıklığa ve sorunlara çözüm bulmak için ilk önce sorunları bilmek, bunun için de halkı ve esnafı dinlemek, anlamak ve ortak akılla hareket etmek lazım. Bu kapsamda Genel Başkanımız Meral Akşener’in şehrimize yapacağı ziyarette sorunlarınızı duyurmak, sıkıntılarınıza çare bulmak istiyorsanız sizleri de aramızda görmeyi bekliyoruz. Türk Milleti çaresiz değil. Her zaman tarihte büyük devletler kuran milletimiz bu zorluklarında üstesinden gelir. Birlik ve beraberlikle, yardımlaşma ve dayanışmayla. Ama bugün ki iktidarın yaptığı gibi vatandaşın sorunlarına üç maymunu oynayarak değil. Yok sayarak, görmezden gelerek, milleti susturarak değil, kendi bencil hataları ve çıkarları uğruna ortaya çıkan krizlerde bile vatandaşı suçlayarak ve günah keçisi ilan ederek hiç değil” diye konuştu.

‘EN BÜYÜK DEĞERİMİZ OLAN DEMOKRASİYİ KAYBEDİYORUZ’..

Türkiye’deki en büyük sorunun; devleti yönetmekte gerekli olan bilgi, liyakat ve tecrübeye sahip kadroların eksik olması olduğunu belirten Akyüz, “Yeni Başkanlık Sisteminin bencilce, hesapsızca, sorumsuzca, denetleme ve denge ölçüsü olmadan tek başına karar alma yetkisi, ülkemize, milletimize ve ekonomimize yaşattığı ağır travmalar daha büyük kayıplara neden olmaktadır. Her sorunun, her derdin çaresi vardır. Demokrasilerde çare tükenmez. Ama ne yazık ki biz en büyük değerimiz olan demokrasiyi de kaybediyoruz. Ekonomik kayıpların telafisi olur, özgürlükler kaybolursa her şey kaybolur. Demokrasinin Türk milletine sağladığı özgüven ve imkân elinden alınmaya çalışılıyor. İşte bunun için ülkemize, demokrasimize ve ekonomimize sahip çıkmak için, ilk günkü heyecan, inanç ve en önemlisi cesaretle Türk milletinin Anadolu coğrafyasında var olma mücadelesi için yollara düşen ve mücadele veren Genel Başkanımız Meral Akşener’in şehrimizde yapacağı ziyaretlere tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. İYİ Parti iktidarında daha zengin, daha gelişmiş daha müreffeh, daha iyi bir Türkiye mümkün. Her şey İYİ olacak” şeklinde açıklamada bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.