yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

TURİZMİN MERKEZİ OLACAK

TURİZMİN MERKEZİ OLACAK
27.09.2023 17:36
0
A+
A-

ARONİA BUNGALOW TATİL KÖYÜ HİZMETE GİRDİ

  • Yalova’nın turizm potansiyeline yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Aronia Bungalow Tatil Köyü, görkemli bir açılış töreniyle ziyaretçilere kapılarını açtı. Açılışa Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya da katıldı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kirazlı köyünde geniş bir alan üzerine kurulan Aronia Bungalow Tatil Köyü, doğanın huzurlu kollarına sığınmış, yaz ve kış tatili için mükemmel bir destinasyon sunuyor.  Doğanın içinde yer alan bu tatil köyü, misafirlerine benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bungalow evlerin açılışına Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek’in yanı sıra çok sayıda seçkin davetli de katıldı.

‘Önemli katkı sunacak’..

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya açılışta yaptığı konuşmada, “Aronia Bungalow Tatil Köyü, Yalova’nın turizm çeşitliliğine önemli bir katkı sunacak. Burası sadece yaz aylarında değil, aynı zamanda kışın da keyifli bir tatil destinasyonu olacak. Hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamak için önemli bir adım olmuş. İşletme sahiplerini tebrik ediyorum” dedi.

‘Yıl boyunca ziyaret edebilirsiniz’..

İşletme Sahibi Fatih Mutlu da açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Aronia Bungalow Tatil Köyü, modern konaklama birimleri, restoranlar, aktivite alanları ve doğa ile iç içe bir atmosfer sunuyor. Yaz aylarında doğanın tadını çıkarırken, kışın ise sıcak şömine başında huzurlu anlar sunuyor. Aronia Bungalow Tatil Köyü, Yalova’yı yıl boyunca ziyaret etmek isteyenlere unutulmaz bir deneyim vadediyor. Yalova’nın turistik potansiyeline önemli bir katkı sunarken, doğaseverlere ve dinlenmeyi arzulayanlara kucak açıyor. Tesisimiz bünyesinde misafirlerimize her türlü imkanı sunmak için oluşturduğumuz işletmelerimiz, Alakart Et Restoran, Cafe, Atlı Cafe, Binicilik Tesisi ve bungalow evlerimizdir. Biz bu işi yaparken sürdürülebilir turizm hedefine katkıda bulunmayı ve çevremize fayda sağlamak istedik. Tesisimizde aynı zamanda manejin içinde at binmenin yanı sıra orman içinde 3 kilometrelik yürüyüş parkurumuz da bulunuyor. Bu parkurda atla gezinti de yapılabilir. Biz burada gecesi ayrı gündüzü ayrı çeşitli etkinlikler ile misafirlerimize unutulmaz bir tatil geçirmeyi hedefliyoruz. İlk açılışımıza özel olarak fiyatlarımız piyasaya göre makul seviyede tutuyoruz” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.