yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

TIP FAKÜLTESİNE ÖĞRETİM ÜYELERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR

TIP FAKÜLTESİNE ÖĞRETİM ÜYELERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR
16.11.2022 14:21
0
A+
A-

 

 

  • Acil Tıp Anabilim Dalından Prof. Dr. Nurşah Başol, Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak göreve başladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne öğretim üyeleri gelmeye devam ediyor. Acil Tıp Anabilim Dalından Prof. Dr. Nurşah Başol görevine başladı.

Prof. Dr. Nurşah Başol kimdir?

Yozgat doğumlu Prof. Dr. Nurşah Başol, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2005 yılı mezunu olup, 2006-2011 yılları arasında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Uzman doktor olarak atandığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde 2017 yılında Doçent Doktor Unvanı almış ve 2017- 2022 yılları arasında Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmıştır. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı bünyesinde, fakülte ve yönetim Kurul üyeliği, etik kurul üyeliği, eğitim komisyonu üyeliği, 6.sınıf koordinatörlük, üniversite dergisinde editör yardımcılığı gibi pek çok faaliyette bulunan Prof. Dr. Nurşah Başol, aynı zamanda Acil Tıp Hemşireliği Yüksek Lisans programında başkanlık görevini yürütmüştür. 2022 yılında Profesör unvanı alan Nurşah Başol, iyi derecede İngilizce bilmekte ve özellikle Palyatif Bakım, Toksikoloji ve Resüsitasyon alanlarında yapmış olduğu çalışmalarla tanınmaktadır. Uluslararası ve ulusal dergilerde yayımlanmış 50’nin üzerinde makalesi, 10’dan fazla kitap bölüm yazarlıkları ve çok sayıda atıfları mevcuttur. Uluslararası ve ulusal birçok kongrede konuşmaları, oturum başkanlıkları ve bildirileri vardır.  Ayrıca 2013 yılında Amerika Newyork State Üniversitesi’nde gözlemci doktor olarak görev yapmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.