yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5580
EURO
34,9769
ALTIN
2.426,92
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

TERMA CITY, BAYRAMDA 90’LARA GÖTÜRÜYOR

TERMA CITY, BAYRAMDA 90’LARA GÖTÜRÜYOR
29.04.2022 14:11
0
A+
A-

 

Haber / M. Ali CANTÖRÜN 

6 bin metrekare SPA ve kür merkezine sahip, 2 bin 200 yatak kapasiteli Türkiye’nin en iyi otellerinden biri olan Terma City’de açık-kapalı yüzme havuzları ve spor merkezlerinin yanı sıra aileler için özel havuzlar ve sosyal alanlar da mevcut. Bu ayrıcalıkların yanı sıra Terma City, bayramın 3 gününde konuklarına eğlence de vaat ediyor. Terma City’de Ramazan Bayramı’nda 90’lar coşkusu yaşanacak. 90’ların ünlü seslerinin sahne alacağı otelde bayramın ilk günü Zeynep Dizdar’la başlayacak olan eğlence, bayramın 2. gününde Ömür Gedik’le devam edecek. Bayramın son gününde Ferda Anıl Yarkın’la eğlence son bulacak.

HUZUR VE MUTLULUK DOLU BİR ORTAM..

Eğlencenin yanı sıra misafirleri için her ayrıntıyı düşünen Terma City, 8 adet aile hamamı, erkek ve kadın ayrı hamamları, cilt bakım odası, fitness, güzellik salonu, kapalı havuz, kese odası, pilates stüdyo, sauna, solaryum, 11 adet terapi odası, termal sıcak su havuzu, 3 tane VIP terapi salonu ve vitamin barı, dünya standartlarındaki mutfağında hazırlanan nefis yemekleriyle harika bir bayram tatili sunuyor. Ayrıca Terma City konuklarına özel eğitmenler eşliğinde fitness programları, SPA paketleri, doğa yürüyüşleri, kültür turları, ATV turları, bisiklet kiralamaları açık havada spinning gibi faaliyetler ile sağlık vaat ediyor. Otelin mevkii İstanbul ve Bursa gibi illere yakın oluşu tesisi cazip hale getiriyor. Otel kış bahçesi ve açık sosyal alanları ile doğa ile iç içe temiz havada vakit geçirmek isteyenlere huzur ve mutluluk dolu bir ortam sağlıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.