yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

TEMA’DAN RESMİ KURUMLARA ZİYARET

TEMA’DAN RESMİ KURUMLARA ZİYARET
25.12.2022 11:00
0
A+
A-

 

  • TEMA Vakfı İl Temsilcisi Arzu Demir ile Kadıköy Mahalle Sorumlusu Özcan Demir, Süleymanbey Mahalle Sorumlusu Gökmen Kılıç, Toprak Koruma Kurul Üyesi Emin Ergün, Yalova Valisi Muammer Erol’a nezaket ziyaretinde bulundular..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Vali Erol’un her zamanki nazik ev sahipliğinde oldukça verimli gerçekleşen görüşmede, Yalova’ya dair tüm çevre sorunlarının detaylı olarak ele alındı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Arzu Demir ve TEMA ekibi, Yalova’nın toprak, hava ve suyunun korunması için gerekli önlemlerin alınması hususundaki hassasiyetlerini dile getirirken, Vali Erol da aksayan konular varsa gerekli tespitlerin yapılmasının ardından çözüm konusunda ellerinden gelen yardımın yapılacağını ifade etti. Arzu Demir Vali Muammer Erol’a nazik ev sahipliği ve konulara ilgilerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

TUTUK’A ZİYARET..

Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u ziyaret eden İl Temsilcisi Arzu Demir ve yönetim ekibi, Yalova’nın doğasının ve suyunun korunması için tespit ettikleri hususlardaki hassasiyetlerini Tutuk’a da aktardılar. Mustafa Tutuk’un not aldığı görüşmede Belediye İklim Değişikliği ve Çevre Müdürü Emirhan Balkaya da hazır bulundu. Görüşmede TEMA Vakfı’nın sıfır atık eğitimleri konusunda farklı bir bakış açısı kazandırmak üzere belediye personeline bir dizi eğitim konusunda takvim oluşturuldu. Birlikte çalışma konusunda memnuniyetlerini ifade eden Mustafa Tutuk kendisinin de bir TEMA gönüllüsü olduğunu ifade ederek desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.

MERHUM KARACA İÇİN TEŞEKKÜR..

Arzu Demir çevreyol çalışmaları devam eden Termal-Çınarcık kavşağına Hayrettin Karaca adının verilmesi ile ilgili katkılarından dolayı TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın teşekkür plaketini Tutuk’a takdim ederken kavşağın açılışını sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Türkiye’de bir ilk ve örnek proje olan Ekomat’ların tanıtılması ve yaygın olarak kullanılması konusunda da TEMA Vakfı’nın desteğini Mustafa Tutuk’a ileten Arzu Demir, Tutuk’a nazik ev sahipliği için teşekkürlerini ifade etti.

JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET..

TEMA ekibi daha sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Naci Binici’yi ziyaret etti. Jandarmanın Çevre ve Doğa Koruma TİM’inden Çevre Mühendisi Çoşkun Pak’ın eşlik ettiği görüşmede Yalova’nın çevre sorunları ile sahip olduğu eşsiz doğası, ormanları, havası ve suyu sohbet konusu oldu. Albay Ali Naci Binici’ye TEMA Vakfı yaprak rozet ve ‘Meşe Medeniyetini Çerçevesi’ kitabını hediye eden İl Temsilcisi Arzu Demir, Yalova’da yerelde yapılan çalışmalar, TEMA olarak takip edilen gündemler ve okullarda verilen doğa eğitim programlarından bahsetti. Sıfır atık konusunda TEMA Vakfı’nın bakışını anlatan İl Temsilcisi Arzu Demir, bu kapsamda komutanlık personeline eğitim verebileceklerini ifade etti. Arzu Demir, Çevre sorunlarına farklı bir bakış açısı ile Coşkun Pak’ın tecrübelerini ve yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bir bilgilendirme sonrasında aynı bakış açısına sahip olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arzu DEMİR

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.