yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4730
EURO
34,8021
ALTIN
2.426,01
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

TEMA YALOVA’DAN VALİ DR.HÜLYA KAYA’YA ZİYARET

TEMA YALOVA’DAN VALİ DR.HÜLYA KAYA’YA ZİYARET
26.09.2023 12:30
0
A+
A-
  • TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ekibiyle birlikte Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İl Temsilcisi Arzu Demir, kısa süre önce Yalova Valiliğine atanan Dr. Hülya Kaya’ya geçtiğimiz Cuma günü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Temsilcisi Arzu Demir Vali Kaya’ya TEMA Vakfı olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Arzu Demir, TEMA Vakfının sürdürülebilir yaşam ilkesiyle başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için bilim temelli çalışan, topraktan gelen toplumsal barışa inanan, halkla bütünleşen, ülkenin ve dünyanın geleceğinde söz sahibi olan, gönüllü, bilinçli, öncü, uluslararası ve muteber bir sivil toplum kuruluşu olma hedefinde olduğunu ifade ederek, “Dünyamızda iklimlerle ilgili yaşantımızı etkileyen büyük değişiklikleri gözlemlemekteyiz. Ulusal ve uluslararası kuruluşlar bu değişikliklerin dünyamıza zarar vermeden olumlu şekilde yönlendirilmesi amacıyla diğer bilimsel tüm kamu kurum kuruluşları ve STK’lar ile birlikte çalışmalar yapmaktadır. Vakfımızın ana çalışma konularının başında okullarda doğa eğitim programları gelmekte, diğerlerini savunuculuk, orman, toprak gibi konular izlemektedir. Biz de TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak Valiliğimiz başta olmak üzere Yalova Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü gibi resmi kurumlarla ve değişik STK. larla işbirliği içerisinde çok çeşitli çalışmalar yürütüyoruz” dedi. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya da TEMA Vakfı ve Yalova İl Temsilciliği’nin doğanın ve çevrenin korunmasına yönelik önemli çalışmalara imza attığını dile getirerek Valilik olarak bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.