yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

TEMA YALOVA’DAN KARSLIOĞLU’NA ZİYARET

TEMA YALOVA’DAN KARSLIOĞLU’NA ZİYARET
07.09.2022 14:37
0
A+
A-

 

  • TEMA Vakfı Yalova il yönetimi, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yörür Karslıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. TEMA yönetimi ziyarette, son iki yılda yapılan çalışma ve gerçekleştirilen projeleri anlattı.

 

Haber / Esin KAYA

İl Temsilcisi Arzu Demir, Merkez İlçe Sorumlusu Saffet Yıldız, TEMA Yalova’nın Akademik Danışmanı ve Mezun TEMA Koordinatörü Ömür Karaağaç, Kadıköy Mahalle Sorumlusu Özcan Demir ve Süleymanbey Mahalle Sorumlusu Gökmen Kılıç’la birlikte bir süre önce Rektör Yardımcılığına getirilen Prof. Dr. Senay Yörür Karslıoğlu’nu ziyaret etti. TEMA Yalova yönetimi, Karslıoğlu’na son iki yılda yaptıkları çalışma ve gerçekleştirdikleri projelerden bahsettiler.

İl Temsilcisi Arzu Demir, karşılıklı sıcak sohbet havası şeklinde geçen ziyarette Karslıoğlu’na; Toprak, Su Varlıkları, İklim Değişikliği, Doğayla Uyumlu Yaşam, Sıfır Atık, Ali Nihat Gökyiğit Biyolojik Çeşitlilik Projesi gibi TEMA Vakfı’nın çalışma alanlarından bahsederek daha önce yaptıkları Rektör Bahçekapılı’yla olan görüşmelerinden de söz etti.

RekörBahçekapılı’nın önerisiyle Rektörlük önüne Genç TEMA Kulübü’yle birlikte nar fidanları diktiklerini, planlama dahilinde tüm fakültelere farklı ağaçlar dikme arzusunda olduklarını ve her fakültenin diktikleri ağaç cinsiyle anılmasını arzu ettiklerini dile getiren Arzu Demir, kadınları yönetim kademesinde görmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

TEMA ekibinin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Senay Yörür Karslıoğlu, kendisinin de doğa aşığı olduğunu, üniversite olarak birlikte farklı projelere imza atmaktan onur duyacağını söyledi.

Karslıoğlu; Genç TEMA Kulübü’yle birlikte en kısa zamanda ağaçlandırma çalışmalarının planlanması, üniversiteye yeni gelecek öğrenciler için Yalova’nın doğa güzelliklerini içeren tanıtıcı gezilerin programlanması, öğrencilere TEMA Vakfı’nı tanımalarını sağlayacak üniversite bünyesinde çalışmalar yapılması konularıyla ilgili gerekenleri yapacaklarını ifade etti.

İl Temsilcisi Arzu Demir daha sonra Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Senay Yörür Karslıoğlu’na, Toprak Dede’nin meşhur meşe ağacının fidanı, William Bryant’ın bir tasarım ve toplum bilimleri okulu olarak gördüğü meşe ağacının insanlık tarihindeki yerini anlattığı ‘Meşe Medeniyetinin Çerçevesi’ adlı kitabını ve yaprak rozetini takdim etti.

ÇINARCIK HANIMELLERİ KOOPERATİFİ’NE ZİYARET..

Üniversite ziyaretinin ardından Çınarcık Hanımelleri Kooperatifi’ni de ziyaret eden TEMA Yalova ekibi, 17-20 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen saha koordinasyon toplantısındaki panayırda sergilenmek üzere kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Kooperatif Başkanı Elif Kurt’a teşekkür belgesi takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.