yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5182
EURO
34,7941
ALTIN
2.430,88
BIST
9.733,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

‘TAVŞANLI’DA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR’

‘TAVŞANLI’DA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR’
13.06.2022 13:33
0
A+
A-

Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar beldede gerçekleştirilen yol çalışmaları sayesinde modern bir ulaşım ağı oluşturduklarını ifade etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Tavşanlı Belediyesi göreve geldiğinden beri beldedeki yolların bakım ve onarımı ile yeni yolların açılması konusunda hassasa bir çalışma sürdürüyor. Ulaşıma ciddi bir önem verdiği bilinen Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar ise beldede sürdürülen her çalışmayı olduğu gibi ulaşım anlamında yapılan çalışmaları da yakından takip ederek her hangi bir aksama yaşanmasının önüne geçiyor. Tavşanlı beldesinde ulaşım sorunu kalmayana kadar bu konuda çalışmalara devam edileceğini de dile getiren Kaçar, “Tavşanlı’ya modern bir ulaşım ağı kazandırmak gibi bir amaçtan yola çıkarak göreve geldiğim ilk günden beri çalışıyorum. Beldede yollarımızı büyük oranda modernize ettik. Yeni yollar açıyor ve ulaşım ağımızı daha yaygın ve modern bir hale getiriyoruz. Beldemizde ulaşımda hiçbir sorun kalmayana kadar bu anlamda çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.