yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
27°C
Yalova
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
24°C

TAŞKÖPRÜSPOR’DAN FLAŞ KARAR

TAŞKÖPRÜSPOR’DAN FLAŞ KARAR
25.07.2024 16:49
0
A+
A-

SARI-KIRMIZILILAR LİGDEN ÇEKİLDİ!

Yalova’nın köklü kulüplerinden olan ve ilimiz futboluna önemli katkıları bulunan Taşköprüspor, yeni sezonda A takım ve altyapı liglerinde mücadele etmeyeceğini açıkladı.

  • Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada artan maliyetlerden dolayı liglere katılmama kararının alındığı belirtildi.

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Taşköprüspor, 2024-2025 sezonu için lige katılmama kararı aldı. A takımın yanı sıra altyapıda da liglere girmeyecek olan sarı-kırmızılıların bu kararı, kulübün sosyal medya hesabından açıklandı. Yalova amatör futbolunda uzun yıllar mücadele veren ve ilimiz futboluna önemli katkıları bulunan Taşköprüspor, son dönemlerde yaşanan ekonomik krizden nasibini aldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da artan maliyetlerden dolayı böyle bir kararın alındığı kaydedildi.

‘Katılmama kararı alınmıştır’..

İlimiz futbolunun önemli kulüplerinden olan Taşköprüspor’un yeni sezon için futbol branşında liglere katılmaması, kamuoyunda da şaşkınlık yarattı. Kulübün sosyal medya hesabından, “2024-2025 sezonuna, artan maliyetlerden dolayı A takım ve altyapıda katılmama kararı alınmıştır. Kamuoyuna duyurulur” açıklaması sonrası özellikle sarı-kırmızılı formayı giyen eski ve mevcut oyuncular, kendi sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada bu karardan dönülmesini istediler.

Belediye destek vermiyor iddiası..

Öte yandan Taşköprüspor’a belediye kanadından destek verilmediği iddiası şuan kamuoyunun konuştuğu konuların başında geliyor. Yıllardır ilimizde çeşitli branşlarda ve özellikle futbolda yüzlerce sporcu yetiştiren sarı-kırmızılı kulübün bu kararı almasında, belediyeden göremediği maddi destek olduğu güçlü bir şekilde konuşuluyor. İlçe ve belde belediyelerin spor kulüplerine yardımlarının, günümüz ekonomik koşullarından dolayı azaldığı görülse de şartların zorlanıp sporun ve sporcunun desteklenmeye çalışıldığı biliniyor.

Karardan vazgeçilecek mi?..

Bir süredir gündemde olan Taşköprüspor’un ‘çekilecek’ iddiası, kulüp ile belediye arasında yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandırılması için rafa kalkmıştı. Ancak tarafların yaptıkları görüşmede özellikle A takım bazında maliyetlerin yüksek olması nedeniyle sadece altyapıdaki faaliyetlerin devam edilebilirliği konuşuldu. A takım konusunda yaşanan çıkmaz nedeniyle Samet Ilgaz başkanlığındaki Taşköprüspor yönetimi, aldığı karar doğrultusunda hem Süper Amatör Küme hem de altyapı liglerinden çekildiklerini kulübün sosyal medya hesabından duyurmuş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.