yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5468
EURO
34,8902
ALTIN
2.437,38
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
23°C
Yalova
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

SEMT77 YALOVASPOR-BAHÇEŞEHİR MAÇI 1 MAYIS’TA

SEMT77 YALOVASPOR-BAHÇEŞEHİR MAÇI 1 MAYIS’TA
21.04.2022 16:51
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

ING Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, tarihinin en kritik ve en zorlu iki maçına çıkmaya hazırlanıyor. Kümede tutunmak için önce evinde Bahçeşehir Koleji ve ardından da deplasmanda Anadolu Efes’le kozlarını paylaşacak yeşil-kırmızılı ekibimiz, bir hafta fazladan dinlenme şansı bulacak.

İlk mesai 1 Mayıs’ta..

Ligin son iki haftasına giren Semt77 Yalovaspor, ilk olarak 1 Mayıs’ta Bahçeşehir Koleji ile kozlarını paylaşacak. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak. İstanbul temsilcisinin Avrupa arenasındaki final karşılaşması nedeniyle ertelenen bu maçın ardından ekibimiz, Anadolu Efes’e konuk olacak.

Efes maçının tarihi açıklanmadı..

Öte yandan TBF, Anadolu Efes ile Semt77 Yalovaspor arasında son haftada oynanacak maçın tarihini henüz açıklamadı. Ramazan Bayramı nedeniyle ING Basketbol Süper Ligi’nin 30.haftasındaki karşılaşmaların tarihleri, federasyon tarafından daha sonra netleştirilecek.

Küme düşme potasındayız..

Bu arada Aliağa Petkimspor’a İzmir’de kaybederek çok önemli bir avantaj yitiren Semt77 Yalovaspor, 35 puan ve averajla ING Basketbol Süper Ligi’nde 15.sırada yer alıyor. Yeşil-kırmızılı takımımız, kümede tutunmak için Aliağa Petkimspor ve Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile yarışıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.