yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

TARIM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ BİR ARAYA GELDİ

TARIM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ BİR ARAYA GELDİ
18.03.2024 12:56
0
A+
A-

TARIM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ SÖYLEŞİDE BİR ARAYA GELDİ

  • Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kutlama programları kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen söyleşiye katılarak keyifli bir program gerçekleştirdi..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Kadın personellerin yanı sıra erkek personelin de büyük ilgi gösterdiği söyleşinin açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Müdürü Suat Parıldar, “Kökleri 1857 yılına kadar dayanan 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak için arkadaşlarımız çok ciddi emek harcadılar. Hayatın her alanında mücadele haklarından asla vazgeçmeyen, inancını ve kendine güvenini asla kaybetmeyen güçlü kadının günü Dünya Emekçi Kadınlar Günü, farkındalık adına kadınlarımıza verilen en özel günlerin arasında en önemli gündür desek aslında hiç de abartmış olmayız. Çalışma hayatım boyunca kadınların detaycılığını, mükemmeliyetçiliğini her zaman çok önemsemişimdir.  Kadınlarımızın bu anlamlı gününe biraz daha heyecan katmak, önemli olduklarını daha çok hissetmelerini sağlayabilmek için hazırlanan programa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.  Daha sonra Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu kurum personelimizle oldukça keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.  İl Müdürü Suat Parıldar, katılımlarından dolayı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu’na hediye takdim ettikten sonra kadın personeller Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü yerleşkesi içerisinde bulunan Geofit Bahçesi’ni gezdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.