yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,7505
EURO
35,0692
ALTIN
2.443,36
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
31°C
Yalova
31°C
Açık
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C

STAR AVM’YE YENİ MARKALAR GELİYOR

STAR AVM’YE YENİ MARKALAR GELİYOR
24.05.2024 15:41
0
A+
A-

YALOVA STAR AVM’YE YENİ MARKALAR MULTİBRAND OLARAK GELİYOR

  • Yalova’nın gözde alışveriş merkezi Star AVM, ziyaretçilerine sunduğu marka yelpazesini genişletmeye devam ediyor..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Alışveriş deneyimini zenginleştirmek ve modaseverlerin beklentilerini karşılamak amacıyla, tanınmış markaların bir arada bulunduğu yeni bir multibrand mağaza açılıyor. Bu mağazada Levi’s, U.S. Polo Assn., Koton, Helly Hansen ve QuikSilver gibi dünya çapında ünlü markalar yer alacak.

Levi’s: İkonik kot pantolonları ve casual giyimde dünya çapında bir üne sahip olan Levi’s, her yaşa hitap eden geniş ürün yelpazesi ile moda tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kalite ve stilin buluştuğu Levi’s ürünleri, Yalova Star AVM’deki yeni mağazada ziyaretçilerini bekliyor.

U.S. Polo Assn.: Amerikan tarzını yansıtan ve sportif şıklığı ile dikkat çeken U.S. Polo Assn., hem kadın hem de erkek giyimde sunduğu çeşitli ürünlerle her zevke hitap ediyor. Polo temalı tasarımları ve rahat giyim anlayışı ile tanınan marka, yeni mağazasıyla Yalovalılarla buluşacak.

Koton: Türkiye’nin önde gelen moda markalarından biri olan Koton, trendleri yakından takip eden ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken koleksiyonları ile biliniyor. Geniş ürün yelpazesi ile her sezon yenilikçi ve şık tasarımlar sunan Koton, Yalova Star AVM’deki yeni mağazasıyla alışveriş keyfini artıracak.

Helly Hansen: Outdoor ve spor giyim denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Helly Hansen, dayanıklı ve yüksek performanslı ürünleri ile biliniyor. Dağcılık, kayak ve deniz sporları için ideal olan ürünleri ile Helly Hansen, macera tutkunlarına hitap ediyor.

QuikSilver: Sörf ve kaykay kültürünü yansıtan QuikSilver, gençlere yönelik dinamik ve renkli tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Plaj giyimi ve aktif sporlar için sunduğu geniş ürün yelpazesi ile QuikSilver, spor tutkunları için ideal bir seçenek.

‘ALIŞVERİŞ KEYFİNİ DORUĞA ÇIKARACAK’..

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Star AVM Müdürü Adem Arda Serin, “Yalova Star AVM, yeni markaları ile ziyaretçilerine sunduğu alışveriş deneyimini daha da zenginleştiriyor. Hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesi beklenen bu yeni mağaza, modaya dair her şeyi bir arada sunarak alışveriş keyfini doruğa çıkaracak. Yeni markaların Yalova Star AVM’ye gelmesiyle birlikte alışveriş merkezine olan ilginin daha da artması bekleniyor. Alışverişe çıkmak isteyen herkes, bu yeni mağazaları ziyaret ederek en yeni koleksiyonları keşfetme fırsatını yakalayabilir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.