yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

SOSYAL GÜVENLİK DANIŞMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

SOSYAL GÜVENLİK DANIŞMA GÜNLERİ BAŞLIYOR
08.04.2024 17:58
0
A+
A-

TÜRKİYE-HOLLANDA SOSYAL GÜVENLİK DANIŞMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

  • Türkiye Cumhuriyeti ile Hollanda Krallığı arasında yürürlüğe giren Sosyal Güvenlik Sözleşmesi çerçevesinde, Hollanda’da çalışan Türk vatandaşları ve aile bireylerinin Türkiye’deki sosyal güvenlik haklarını kullanma imkanı doğuyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Bu kapsamda, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Hollanda Sigorta Kurumu (SVB) tarafından düzenlenen Türkiye-Hollanda Danışma Günleri, 7-8-9 Mayıs 2024 tarihlerinde Bursa’da gerçekleştirilecek. Bursa, Balıkesir, Bilecik, Kocaeli, Kütahya, Sakarya ve Yalova illerinde ikamet eden Türk ve Hollanda vatandaşları ile aile bireylerinin katılımına açık olan etkinlik, önemli bilgiler sunacak. Danışma hizmeti, Türkiye-Hollanda Sosyal Güvenlik Sözleşmesi kapsamındaki haklar hakkında Türk ve Hollandalı uzmanlar tarafından birebir görüşmelerle sağlanacak. Etkinlikte, yaşlılık, malullük, ölüm ve hastalık durumlarında sağlanan yardımlar ile yurt dışında geçen sürelerin borçlanma yoluyla değerlendirilmesine ilişkin sorular yanıtlanacak. Danışma hizmeti, Türkçe ve Felemenkçe dillerinde ücretsiz olarak sunulacak olup, katılımcıların 03124321226 veya 03124321229 numaralı telefonlardan randevu almaları gerekiyor. Katılımcıların kimlik, Türk sigorta sicil numarası, tahsis numarası, yabancı ülke sosyal güvenlik numarası/sicil numarası, Hollanda’da bulunduğu esnadaki ikamet ve çalışma yerlerine ait belgelerle danışma gününe gelmeleri gerekiyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.