yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

SON MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

SON MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
13.12.2023 14:57
0
A+
A-

SUBAŞI’NDA 2023 YILININ SON MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

  • Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, 2023 yılının son muhtarlar toplantısını yaptı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Merkez Mahalle Muhtarı Jale Uzun, Denizgören Mahalle Muhtarı Süleyman Atan ve Subaşı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özlem Başer katıldı. Birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarına ve Subaşı’nın en güzelini hak ettiğini kaydeden Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Her birinizin yüreğinden geçen ve yapmak istediğiniz çok güzel şeyler var. İnanıyorum ki, yine birlikte çok daha verimli çalışmalar ortaya koyacağız.” dedi.

Muhtarlar ve Kent Konseyi beldemizin gözü kulağı..

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Bizler Subaşı Belediyesi olarak beldemizi ileriye taşıyan projeleri, çalışmaları hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz. Bizlerin görevi her mahalleye ihtiyaçlar doğrultusunda eşit hizmet götürmek. Bu doğrultuda da Muhtarlar bizim sokaktaki gözümüz ve kulağımız. Mahallelere yönelik yapılacak tüm çalışmalarda muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunarak ortak akılla hareket ediyoruz.” dedi. Başkan Turan Canbay, tüm mahalle muhtarlarına ve kent konseyine teşekkürlerini sunarak, Subaşı Belediyesi’nin belde yönetiminde muhtarlar ile beraber özveri ve gayretle çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.