yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3659
EURO
34,7153
ALTIN
2.400,57
BIST
10.173,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘ŞEHİRİMİZİN 100 YILLIK PLANLARINI ANLATACAĞIZ’

‘ŞEHİRİMİZİN 100 YILLIK PLANLARINI ANLATACAĞIZ’
14.09.2023 15:31
0
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya:

‘YALOVA’DA ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ’

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Yalova’daki parti mensupları ile bir araya geldi.

..”Şehrimiz için 5 yıllık, 20 yıllık, 50 yıllık ve 100 yıllık planlarımızı anlatacağız. Kendisinden destek rica edeceğiz.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Yalova’da teşkilat mensupları ile bir araya geldi. AK Parti il binasında gerçekleşen toplantıda; Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanvekili Fatih Kaan Öztürk ve partililer hazır bulundu.

Programda bir selamlama konuşması yapan İl Başkanı Umut Güçlü, Genel Başkan Sırakaya’yı parti binasında ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

‘100 yıllık planlarımızı anlatacağız’

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da bir söz alarak, “Kendisine Yalova Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları anlatma fırsatı bulacağız. Şehrimiz için 5 yıllık, 20 yıllık, 50 yıllık ve 100 yıllık planlarımızı anlatacağız. Kendisinden destek rica edeceğiz” dedi.

‘Çalışmalarımıza devam edeceğiz’

Tüm Türkiye’de parti mensupları ile buluştuklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Yalova ve Türkiye siyasetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sırakaya, “Yalova; il olduktan sonra 2008 yılı itibariyle de Yalova Üniversitesi’nin kurulmasından sonra hem AR-GE hem istihdam oluşturabilme anlamında, aynı zamanda turizm alanında da gelişmiş olduğunu gördük. Türkiye siyasetine baktığımız zaman kendi içerisinde bir şekilde kavga içine düşmüş değişik kesimleri gözlemleyebilme imkanımız var. Bugün; Türkiye’nin belirli bölgelerini ziyaret edip, sadece belli kesimlerle bir araya gelen değil; kendisine oy vermiş olsun ya da olmasın her bir vatandaşımızı kendisinin baş tacı olarak bilen, hizmetini en ücra köşelere kadar götürme gayretinde olan bir siyasi partinin ve onun Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı ve dava arkadaşı olarak, bu çalışmalarımızı artan oranda devam ettireceğiz. 14-28 Mayıs’ta gerçekleşmiş olan genel seçimlerden sonra bir sonraki yerel seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak bu hizmetlerimizi artan oranda devam ettirme noktasında bugün burada bulunuyoruz. Merkez ilçe ile birlikte 6 belediyemizin de varlığını gördüğümüz bir ortamda, gönül belediyeciliğini Yalova’da gözlemliyoruz. Yalova’da bunun devamını sağlayabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.