yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ VE PSİKOSOSYAL TANITILDI

SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ VE PSİKOSOSYAL TANITILDI
17.09.2024 17:10
0
A+
A-

SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ VE PSİKOSOSYAL DANIŞMANLIK BİRİMİ TANITILDI

 

Gençlik ve Spor Yalova İl Müdürlüğü çalışanlarına Sağlıklı Hayat Merkezi ve Psikososyal Danışmanlık birimi tanıtıldı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Merkez Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Yalova İl Müdürlüğü çalışanlarına yönelik bilgilendirme ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) ve Psikososyal Danışmanlık Birimi’nin sunduğu hizmetler detaylı bir şekilde tanıtıldı. Toplum sağlığını koruma ve geliştirme misyonuyla hareket eden Sağlıklı Hayat Merkezi, bireylerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına yönelik rehberlik ederken; Psikososyal Danışmanlık Birimi ise stres, kaygı ve diğer psikolojik sorunlarla başa çıkma noktasında önemli destek sunuyor. Toplantıda, katılımcılara sunulan hizmetlerin nasıl alınabileceği, hangi durumlarda başvurulabileceği ve bu hizmetlerin yaşam kalitesine olan etkileri hakkında bilgilendirme yapıldı.

HEM BEDENSEL HEM DE RUHSAL SAĞLIĞIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ..

Sağlıklı Yaşam ve Psikolojik Destek Ön Planda Tanıtım programı kapsamında hem bedensel hem de ruhsal sağlığın önemine dikkat çekildi. Sağlıklı Hayat Merkezi’nin bireylere sunmuş olduğu diyetisyen, fizyoterapist, sigara bırakma polikliniği gibi hizmetlerin yanı sıra, Psikososyal Danışmanlık Birimi’nin ruh sağlığını destekleyen danışmanlık hizmetleri detaylı olarak anlatıldı. Program sonunda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları tanıtılan hizmetler hakkında sorular sorma fırsatı buldu ve kendi sağlık durumlarını iyileştirmek için nasıl adımlar atabileceklerini öğrenme imkânı elde etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.