yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5130
EURO
34,9419
ALTIN
2.434,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

ROMERON PARFÜM AÇILDI

ROMERON PARFÜM AÇILDI
16.05.2022 17:05
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Sefabey Caddesi üzerinde açılan Romeron Parfüm, hizmete girdi. İşletmenin açılış kurdelesini ise Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk yaptı. İşletmeciliği Semra Şenyiğit ve Emine Sarıçiçek’in yaptığı Romeron Parfüm, açık parfüm sektöründe öncü kuruluşlardan olmaya devam ediyor. Ünlü parfüm markalarının birebir kokusuyla aynı şekilde satışa sunulduğunu söyleyen Emine Sarıçiçek, “Romeron markası, kaliteli ve kalıcı kokular üretmek için en iyi parfüm esans ve ham maddelerini kullanır. Ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı Bildirimlidir. Sizlere en sağlıklı ve taze haliyle ulaşmaktadır. Romeron parfümleri üretilirken özel dinlenme odalarında bekletip yüksek kalıcılık sağlıyor. En değerli ve özel kokularımızı sizlere en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz. 400’den fazla parfüm çeşidimizle birlikte zengin bir ürün çeşitliliği oluşturmaktayız. Sektörün yeniliklerini takip ederek bu yeniliklere uygun üretimlerimizi yapmaktayız”  dedi.

‘Sen git kokun kalsın’..

Açık parfüm sektörünün çok farklı bir sektör olduğunu söyleyen Sarıçiçek, “Sektör hızla büyümeye devam ediyor. Orijinal parfümlerdeki pahalılık sebebiyle vatandaş istediği kokuya ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. Türkiye’de tüketicilerin artan talebi nedeniyle Sağlık Bakanlığı’ndan lisanslı, uluslararası standartlarda üretim yapan markaların oluşturduğu açık parfüm pazarı her yıl ciddi bir büyüme kaydediyor. Romeron markası da Sağlık Bakanlığı onaylı bir açık parfüm markasıdır. Tüketicilerin açık parfüm seçerken akıllarına gelen en önemli soruların başında doğrudan tenlerine değen parfümlerin kalitesi geliyor. Kalite konusunu açık parfümler için geniş bir çerçevede değerlendirmek gerekiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.