<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
MADALYALARA AMGARBO KOYDULAR!
Yalova’nın boks branşındaki en başarılı kulüplerinden olan Efe Boks Kulübü, Liseler Arası Boks Şampiyonası’na damga vurdu.
Onur ERDİK
Yalova’da düzenlenen Liseler Arası Boks Şampiyonası’na Efe Boks Kulübü sporcuları damga vururken, 8 sporcudan 6’sı altın, 2’si de gümüş madalya kazandı. 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Liseler Arası Boks Şampiyonası’na kentteki tüm liselerden yaklaşık 100 sporcu katılım sağladı. Başantrenör Yüksel Turhan yönetiminde rakiplerini bir bir geçen Efe Boks Kulübü sporcuları, ilimizi Bölge Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.
8 sporcunun tamamı madalya aldı..
‘Sporcularımızı tebrik ediyorum’..
Yalova Efe Boks Kulübü Başantrenörü Yüksel Turhan, “Yalova’daki Liseler Arası Boks Şampiyonası ve Seçmelerde en çok sporcuyla organizasyona katılım sağlayan kulüp olduk. Efe Boks Kulübü olarak zirveyi kimseye bırakmadık. 8 sporcuyla katıldığımız organizasyonda 6 birincilik ve 2 ikincilik elde ettik. Dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
‘Güzel bir organizasyon oldu’..
Yalova’ya yakışır bir turnuvanın yaşandığını kaydeden Efe Boks Kulübü Başantrenörü Yüksel Turhan, “Güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen tüm antrenör ve sporculara teşekkür ederiz. Ayrıca Yalova İl Antrenörü ve Milli Takım Gençler Antrenörü Fatih Gökkaya’ya şükranlarımızı sunarız. Yalova boksunun daha da ileriye gitmesi için tüm paydaşlarla, kulüplerimizle ve sporcularımızla her zaman yukarıları hedefliyoruz” dedi.