yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2967
EURO
34,7113
ALTIN
2.408,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

HEDEF 2 YILDA PROFESYONEL LİG!

HEDEF 2 YILDA PROFESYONEL LİG!
09.07.2023 14:16
0
A+
A-

YALOVASPOR İLE AKYOL İNŞAAT ARASINDA SPONSORLUK ANLAŞMASI

  • Yeni sezonda Süper Amatör Küme’de mücadele verecek Yalovaspor’da lig maratonu öncesi önemli sponsorluk anlaşması imzalandı.

İlimizde faaliyet gösteren Akyol İnşaat ile yeşil-kırmızılı kulüp arasında sponsorluk protokolü imzalanırken; organizasyona katılımın yoğun olduğu görüldü.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonunda Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayacak Yalovaspor için sponsorluk anlaşması yapıldı. Yeşil-kırmızılı kulüp ile Akyol İnşaat arasındaki protokolle Yalovaspor, profesyonel liglere geri dönme anlamında da ilk startı vermiş oldu. Protokolün katılım sağladığı ve taraftarların da ilgi gösterdiği sponsorluk protokolü, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Hedef iki yılda profesyonel lig..

Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Küçük şehrin büyük hikayesi var dedik. Büyük hayallerimiz var. 1963 yılında kurulmuş Yalovaspor’umuzu 60. Yılında Yalova Belediyemiz bünyesine alarak bu hayallerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Hedef koyduk önümüze. Şuan Süper Amatör’deyiz. Hedefimiz profesyonel lige çıkmak. Profesyonel lige çıkmak için de bütün taraftarlarımız, Yalova’mız, halkımızla bütünleşerek bu hedefe ulaşacağız. Faruk Yiğit hocamızın antrenörlüğünde Yalova’mızın yetiştirdiği, Fenerbahçe’de oynamış milli sporcumuz, hepimiz birlikte sahip çıkıyoruz. Milletvekillerimiz, belediyemiz, Yalovalı taraftarlarımız, hep birlikte Yalovaspor’umuza sahip çıkarak o özlenen günlere geri getireceğiz. O ikinci ligdeki günlerine Yalovaspor’umuzu geri getireceğiz. Burada bize en büyük desteği verenler, sponsorlarımız olacak. Akyol Şehircilik İnşaat Sahibi Adnan Akyol’a teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten önemli bir destek. Yalova sevdalısı iş adamlarımız olduğu müddetçe Yalovaspor’umuzu bir üst lige ve daha iyi yerlere getireceğiz. Sadece belediyeyle olmaz. Değerli hemşerilerimiz ve sevgili gençler, belediyemizin yanında Yalova’yı seven iş adamlarımıza ihtiyacımız var. Bir değil, birkaç tanesine ihtiyacımız var. Böylece Yalovaspor’umuzu özlenen yere ve liglere ulaştıralım. İlk hedefimiz 3. Lig. Bu lige çıktıktan sonra ikinci bir hedef belirleyeceğiz. Bunun için iki yılımız var” açıklamasında bulundu.

‘Yalovaspor’un bir okul, bir ocak olma misyonunu hep birlikte güçlendireceğiz’..

Köklü bir geçmişi olan Yalovaspor’da yeni bir başlangıç için bir araya geldiklerini söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise “Bugün hakikaten yeni bir başlangıç için köklü kulübümüzün tarihindeki dönüm noktalarından birisinde bir aradayız. Bugün atacağımız imzaların alacağımızın kararların hayırlı olmasını diliyorum. Sportif başarının önemli olduğu gibi sporu alana yaymamız, daha çok genç kardeşimizin değişik spor dallarında bu sporlarla tanışmasına ve lisanslı sporcu olarak mücadele vermesine hizmet etmemizde aynı derecede önemli. Bu yüzden hem sportif başarımızı sağlarken; Bir yandan da Yalovaspor’un bir okul, bir ocak olma misyonunu da hep birlikte güçlendireceğiz. Yapacakları tüm çalışmalarda kulübümüzün yanında olduğumuzu, onlara destek olduğumuzu bir kez daha burada bu vesileyle ilan etmek istiyoruz. Akyol Grup’a hakikaten bu önemli dönüm noktasında bizle birlikte oldukları için, bu mücadelenin altına imza attıkları için de teşekkür ediyorum. Verdikleri tüm destekler için arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘Yalovaspor, iş adamlarımızın, belediyemizin, geçmişten gelen abilerimizin başa geçmesiyle, taraftarımızla güzel günlere ulaşacaktır’..

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü de şunları söyledi: “Her şehrin dokusunun içinde spor faaliyetlerini götüren en önemli lokomotifi, şehrin futbol takımıdır. Ben buna çocuk yaşlarda Yalovaspor’un maçlarına giderek bu dokuyu çocukluktan almış bir insan olarak Allah burada konuşmayı da nasip etti. Faruk Yiğit hocamızın askerden gelip forma giydiği ilk maçta tribündeydim. O zaman Yalovaspor’un inanılmaz bir şekilde bütünleşmesi vardı. O dönemdeki bütünleşmenin futbolcusu olan Faruk abimizle teknik heyetin başında ben o bütünleşmenin tekrardan Yalova’nın sağlayacağına inanıyorum. Faruk Hocamızın kendisine de başarılar diliyorum. Belediye başkanımıza da bu işin altına elini soktuğu için de ayrıca teşekkür ediyorum. Futbol zor bir iştir. Üç maç alırsın kral olursun. Ondan sonra 1-2 yenilgide ortalık ayağa kalkar. Bu bir risktir. Bu riskin altına Yalovaspor için belediye başkanımız elini koymuştur. Bir şehirde var olmak için o şehirden para kazananların bir şekilde şehre geri dönmesi gerekiyor. Buradan Akyol İnşaat Sahibi Adnan Akyol’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi bu şehirde kazanıp bu şehre tekrar geri vererek, diğer kendi gibi büyük iş adamlarına büyük örnek oluyor. Biz bu şehirden kazanıp buraya döndürmeyen çok insan tanıyoruz. Yalovaspor, iş adamlarımızın, belediyemizin, geçmişten gelen abilerimizin başa geçmesiyle, taraftarımızla güzel günlere ulaşacaktır.”

Taraflar arası protokol imzalandı..

Konuşmaların ardından sponsorluk için protokol yapıldı. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalovaspor Başkanı İsmail Kaya ve Akyol İnşaat Sahibi Adnan Akyol arasında imzalanan sponsorluk anlaşması, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Yalovaspor ile Akyol İnşaat arasındaki sponsorluk anlaşması törenine AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalovaspor Teknik Direktörü Faruk Yiğit, sponsor firma Akyol İnşaat Sahibi Adnan Akyol, Yalovaspor yönetim kurulu üyeleri ile taraftarlar katıldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.