yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4033
EURO
34,7788
ALTIN
2.396,43
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

RECEP HACI’DAN ÇİFTLİKKÖY’E HASTANE SÖZÜ

RECEP HACI’DAN ÇİFTLİKKÖY’E HASTANE SÖZÜ
04.03.2024 15:28
0
A+
A-
  • AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, düzenlenen programla projelerini Çiftlikköylü hemşehrilerine tanıttı. Hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Hacı’nın “Çiftlikköy Devlet Hastanesi”, “Etibank Kongre Merkezi” ve “Mokamp Rekreasyon Alanı” projeleri büyük alkış aldı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, Çiftlikköy Belediyesi Düğün Salonu’nda ‘Aday Tanıtımı ve Proje Lansman Programı’nı gerçekleştirdi. Hemşehrilerinin karşısına 20 proje ile çıkan Başkan Adayı Dr. Recep Hacı’yı Çiftlikköylüler adeta bağrına bastı. Yoğun katılımın olduğu salonda projelerini tek tek açıklayan Başkan Adayı Hacı, “Çiftlikköy’ümüzün geleceğine yön verecek vizyoner projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Sevdalısı olduğumuz Çiftlikköy’ümüzü bölgesinde parlayan yıldız haline getirmek için sabırsızlanıyorum. Allah’ın izni, siz değerli hemşehrilerimizin de desteğiyle bu güzel ilçemize hizmet etmek istiyorum” dedi.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, önceki dönem milletvekilleri ile teşkilat mensuplarının da katıldığı programda seçim müziği ile sahneye çocukları ve eşiyle birlikte çıkan Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, hemşehrilerine ilgi ve katılımları nedeniyle teşekkür etti.

‘ALİ MURAT BAŞKANIMIZ BAYRAĞI ÇOK

YÜKSEK BİR YERDE BIRAKTI’

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya yaptı. Milletvekili Meliha Akyol ile İl Başkanı Umut Güçlü de gecede birer konuşma gerçekleştirdi. İl Başkanı Umut Güçlü, “Burası dolar mı diyorlardı. Burası dolmadı, taştı. Bu seçimi kimin aldığı bugün belli. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim mottosu olarak bu dönem şunu belirledi; ‘Doğru zaman, doğru adam.’ Bu ne demek? Bütün Türkiye’de belde, ilçe ve il başkan adaylarımız ayrı ayrı dikkat edilerek seçildi. Allah razı olsun, bir önceki başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar buraya büyük hizmetler yaptı. Altyapıya girdi, altyapı baştan aşağı yeniledi. Sahili boydan boya revize etti ama bu bir hizmet yarışı. Ali Murat başkanımız bayrağı çok yüksek bir yerde bıraktı. Şimdi o bayrağı alıp daha yükseğe taşımak Dr. Recep Hacı’nın işi. Kalplere dokunan adam Çiftlikköy’deki hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için burada. Bu teşkilat nasıl Ali Murat başkanımıza 2014’te bu seçimi kazandırdıysa, şimdi tekrar daha fazla çalışarak Recep Hacı’ya kazandıracak” şeklinde konuştu.

ÇİFTLİKKÖY’E DEĞER KATACAK VİZYONER PROJELERİ SIRALADI

Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, konuşmaların ardından yaptığı bir sunum ile projelerini hemşehrilerine açıkladı. Etibank Kongre ve Araştırma Merkezi, Mokamp Restoran Kafe ve Rekreasyon Alanı ile Çiftlikköy Devlet Hastanesi projeleri büyük alkış aldı. Çiftlik Mahallesi için ‘Yeşil Kent Meydanı’ projesini açıklayan Dr. Recep Hacı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hayata geçirmek istediği ‘Çiftlikköy Üretici Pazarı’nı tanıttı. Her mahalleye ‘Engelsiz Çocuk Parkı’ sözü de veren Hacı, engelli ve doğa dostu ‘Çiftlikköy Halk Plajı’ projesiyle yenilikçi belediyecilik hizmet anlayışının en güzel örneğini hayata geçireceklerini söyledi.

SULTANİYE HİZMET BİNASI

Başkan Adayı Hacı, Sultaniye Mahallesi için de önemli bir projeyi hayata geçirmek istediklerini ifade etti. İçerisinde Sultaniye Spor Kulübü, Sultaniye Muhtarlığı ve Aile Sağlığı Merkezi’nin de olacağı ‘Sultaniye Hizmet Binası’ projesi programa katılan Sultaniyelilerden büyük alkış aldı. Çiftlikköy Belediyesi Hizmet Binası için de yeni bir konseptin tasarlandığını bildiren Hacı, ilçeye Huzur Evi ve Yaşlı Bakım Merkezi ile hayvan yaşam alanı olacak ‘Pati Oteli’ni kazandıracaklarını bildirdi. Gençlik Merkezi, Kadın ve Aile Merkezi, kentsel dönüşüm, yeni itfaiye binası, kreş ve anaokulu, amatör balıkçı barınağı, köprülü kavşak proje görsellerini de paylaşan Başkan Adayı Hacı, kapalı spor salonu ve stadyum projesi ile de gençlerden yoğun tezahürat aldı.

Çiftlikköy Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliği için adayların tanıtıldığı gecenin sonunda Başkan Adayı Dr. Recep Hacı ile hemşehrileri hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.