yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

RDKM’DE AK PARTİ ÇIKARMASI

RDKM’DE AK PARTİ ÇIKARMASI
23.02.2024 18:46
0
A+
A-

UMUT GÜÇLÜ, İŞTE BU SÖZLERİYLE BÜYÜK ALKIŞ ALDI:

‘ALLAH HİÇBİRİNİZE FAKİR-FUKARANIN, KAMUNUN MALINI NASİP ETMESİN!

 

  • Haber \ Büşra GÜNDÜZ

 

AK Parti İl Başkanlığı; Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı’nın belediye başkan, belediye ve il genel meclisi adaylarını tanıttı. Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, İl Başkanı Umut Güçlü, MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan ve teşkilat mensuplarının hazır bulunduğu program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 İL BAŞKANI UMUT GÜÇLÜ’DEN İBRETLİK SÖZLER:

‘ALLAH HİÇBİRİNİZE FAKİR-FUKARANIN, KAMUNUN MALINI YEMEYİ NASİP ETMESİN; DÜSTURUMUZ BU!”

“Özellikle ilçe ve belde başkanlarımdan şunları rica ediyorum; bu seçimde gerekirse günde 3-4 saat uyuyacağız. Adaylarımızın peşinden gidip onların kazanması için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu dava bizden önce de vardı. Şu anda da var. Bizden sonra da olacak. Bu davada sadece önümüzdeki liderlerin ismi vardır. Bu davanın erlerinin çalışanlarının bu davaya emek harcayanların emeklerini hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. ‘Ben varsam varım, yoksam bu dava yok’ düsturu bizim yolumuzun düsturu değildir. Allah bana şu rozeti takmayı 12 sene önce nasip etti. Hiçbir yere aday olmadım. Sadece teşkilatta durmak, teşkilattaki görevimi yapmak için zamanımı bekledim. Allah bana bu süreçler bittikten sonra da, görevim burada bittikten sonra da partimin izinden gitmeyi inşallah nasip eder. Bu teşkilatın, bu davanın önünde her zaman belediye başkan adayı olarak, belediye meclis üyesi olarak, il genel meclis üyesi olarak illa birileri olacaktır. Bu arkadaşlarımızın da görevde kalma süreleri bitecek. Yerine yeni kardeşlerimiz, yeni ağabeylerimiz, yeni arkadaşlarımız gelecektir. Şunu asla ve asla unutmayalım. ‘Bu dava biz varken var da, biz buradan indikten sonra yok’ değil. Biz bugün varız, yarın yokuz. Bu dava, bu siyasi hareket hayatın sonuna kadar devam edecek. Ben önceki dönem görev yapan belediye başkanlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Ailelerinden, vakitlerinden, çoluğundan çocuğundan zaman ayırıp inanılmaz derece büyük işler yaptılar. Özellikle ilçe başkanlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çünkü ben de uzun süre ilçe başkanlığı yaptım. Her seçimde ilçe başkanlarının üzerine nasıl görevler yüklendiğini çok iyi biliyorum ama ben inanıyorum ki benim ilçe başkanlarımın hepsi bu işin üstesinden alnının akıyla gelecektir. Belde başkanları bu işin üstesinden alnının akıyla gelecektir. Bundan hiçbir şüphem yok. Yeni meclis üyesi ve belediye başkan adaylarıma şunu söylemek istiyorum. Allah hiçbirinize fakirin, fukaranın, kamunun malını yemeyi nasip etmesin. Bu partinin düsturu budur. Bunlar da varsa içimizde, ayıklamasını bilelim. Görev yaptığınız süreç içinde böyle şeyler önümüze geldiğinde bunun ayıklamasını da yapmak, başta oturanların boynunun borcudur. Bu süreçte beraber yürüdüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına da teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum; durmak yok, yola devam diyorum.”

MİLLETVEKİLİ BÜYÜKGÜMÜŞ; ADAYLARA DESTEK İSTEDİ:   ‘CUMHUR İTTİFAKI OLARAK PUSULAMIZIN ADRESİ AZİZ MİLLETİMİZ’

“Gerçek belediyeciliği Yalova’da 5 yıl daha zafere gidecek inanmışlar görüyorum. Bizlere böyle güçlü, inanmış, böyle kararlı teşkilat nasip ettiği için Allah’a şükrediyorum. Cenabı Allah’a bize Cumhur İttifakı’nı bahşettiği için şükrediyorum. Türkiye’nin büyük hedeflerini, Yalova’nın geleceğini hep birlikte inşa edeceğimiz bu kutlu kadro ile gurur duyuyorum. Mahallerimizden tüm teşkilatlarıma kadar davanın yükünü sırtlanan değerli kardeşlerim, 2024 yerel seçimleri için çıktığımız bu yol kutlu olsun. Bu inanmışlar ordusu 31 Mart akşamına kadar kararlılıkla, gayretle gerçek belediyeciliği Yalova’da zaferle buluşturacak. Zira bizim tek amacımız milletimize hizmet etmek. Bizim için seçim süreçleri, propaganda yaptığımız, kendi kuru sözlerimizi vatandaşlarımıza aktardığımız bir dönem değil. Milletimizden aldığımız ilhamla siyaset yapıyoruz. Cumhur İttifakı olarak pusulamızın adresi aziz milletimiz. Belde, ilçe ve il merkezinde her gittiğimiz kapıyı, 5 yıl boyunca hangi adımları atacağımızı, hangi hizmet ve eserlerle aziz kardeşlerimizi buluşturacağımızı anlattığımız çalışma toplantıları olarak değerlendiriyoruz. Seçimlerin ardından bizler Ankara’da, şehrimizin hizmetleri için seferber edeceğiz. Belediye başkanı seçilecek arkadaşlarımızı, gece gündüz demeden tüm noktalarda, Cumhur İttifakı’nın değerleri ile yeni hizmetlerle buluşturacağız. 5 yıl boyunca yaptığımız tüm çalışmalar, önümüzdeki 5 yılın kararlılığını, duruşunu çok açık bir şekilde ortaya koyacak. Bu güçlü kadro; Mustafa başkana sonuna kadar sahip çıkmaya, 31 Mart’ı zaferle buluşturmaya hazır mı? Mustafa başkanımızın 5 yıllık çalışmalarına şahidim, ekibinin mücadelesine şahidim. Mustafa Tutuk’a sahip çıkıyor muyuz? Bizim başkanı yeniden Yalova’nın başkanı yapıyor muyuz?”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.