yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ÖZYİĞİT, İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

ÖZYİĞİT, İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
24.03.2024 12:31
0
A+
A-

ÖZYİĞİT, HÜRRİYET MAHALLESİ İFTARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

  •  Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Hürriyet Mahallesi sakinleriyle iftar programında buluştu. Vatandaşlarla samimi bir ortamda bir araya gelen Özyiğit, sorunları dinleyip çözüm yolları aradı..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, Hürriyet Mahallesi sakinleriyle iftar programında bir araya geldi. Programda vatandaşlarla yakından ilgilenen Özyiğit, onların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Özyiğit, “Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk. Sizlerle birlikte iftar sofrasında bulunmak, sorunlarınızı dinlemek ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak benim için son derece değerli” dedi. Özyiğit, vatandaşların desteği ve güveniyle Altınova’yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacaklarını vurgulayarak, “Sizlerin desteği ve güveniyle Altınova’yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmaya devam edeceğim. Katılımınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Programa katılanlar da Başkan Adayı Özyiğit’e desteklerini dile getirerek, mahallelerinde yaşanan sorunların çözümü için iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.