yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3799
EURO
34,7028
ALTIN
2.397,81
BIST
10.050,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

ÖZYİĞİT, ÇAY SOFRASINA KONUK OLDU

ÖZYİĞİT, ÇAY SOFRASINA KONUK OLDU
25.03.2024 15:21
0
A+
A-
  • AK Parti’nin Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, iftar sonrası vatandaşların çay sofrasına konuk oldu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, vatandaşların çay sofralarına misafir oldu. İftar sonrası gerçekleşen buluşmada Özyiğit, vatandaşlarla yakından ilgilendi ve onların beklenti ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Özyiğit, ilçenin mevcut durumuyla ilgili sorular aldı ve gelecek projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Özyiğit, Altınova’nın potansiyelini ve gelecek vizyonunu paylaşarak, ilçenin daha da gelişmesi için birlikte çalışma sözü verdi. Özyiğit’in ziyareti, vatandaşlar arasında olumlu bir izlenim bıraktı. Altınova’nın geleceği için umutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, Özyiğit’e destek sözü verdiler. Özyiğit ise yaptığı açıklamada, Altınova’nın her kesiminden vatandaşların desteğini alarak, ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, toplumun her kesimini kucaklayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ve vatandaşların beklentilerini karşılayacak adımlar atacaklarını vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.