yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Oral çiftinden çok özel ziyaret

Oral çiftinden çok özel ziyaret
03.04.2022 14:32
0
A+
A-

 

 

Haber \ Esin KAYA

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, buradaki çok özel çocuklarla bir araya geldiler. Dernek Başkanı Erdem Çoşkuner, otistik ve zihinsel engeli olan çocukların sporla hayata tutunmalarını amaçladıklarını söyledi.

“Her fırsatta bir aradayız”

Her fırsatta özel çocuklarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Oral, “Çocuklarımız, ailelerimiz neredeyse biz her zaman oradayız. Altınova Özel Eğitim Spor Kulübü’nü ziyaret edip, değerli öğretmenlerimiz ve çocuklarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdik” dedi.

“Hayata tutulmalarını istiyoruz”

Otistik ve zihinsel engeli olan çocukların sporla hayata tutunmalarını istediklerini belirten Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü Başkanı Erdem Çoşkuner, “7 yıllık bir kulüp olmamıza rağmen kısa zamanda önemli başarılar elde ettik. Sporcularımıza 8 yaşında itibaren lisans çıkartabiliyoruz. Zihinsel, mental ve otistik bireylerin spor organizasyonlarıyla, bedensel ve sosyal kazanımlarına katkıda bulunmayı amaçlayan spor kulübümüz, gönüllülük esasına dayalı sosyal bir organizasyondur” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.