yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

ÖPÜLESİ ELLER VEFA PROJESİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU

ÖPÜLESİ ELLER VEFA PROJESİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU
21.11.2022 13:30
0
A+
A-

 

 

  • Yalova’da yaşayan 60 yaş üstü yaşlı sakinler, Vali Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un katıldığı kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Öpülesi Eller Vefa Projesi kapsamında Yalova’da yaşayan 60 yaş üstü yaşlı sakinlere yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi. Safran köyünde gerçekleştirilen etkinliğe; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz katıldı. Vatandaşlarla birlikte aynı sofrada bir araya gelen Vali Erol, projenin çok önemli ve hassas bir çalışma olduğunun altını çizdi. Proje kapsamında Yalova’da bakıma muhtaç hiçbir vatandaşın kalmaması gerektiğine vurgu yapan Vali Erol, bu konuda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın da çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü ifade etti.

Proje titizlikle sürdürülüyor..

Öpülesi Eller Vefa Projesi kapsamında yaşlıların kişisel bakım hizmetleri, market alışverişi, banka, fatura, temizlik, hastane- eczane işlemleri gibi çeşitli ihtiyaçları karşılanıyor. Projenin uygulama kontrolünü Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 16 personel ve 4 araç desteği ile yapılıyor. Vakıf tarafından alımı yapılan temizlik malzemeleri, elektrikli süpürge ile program dahilinde evlerin ve giysilerin temizliği projede çalışan kişilerce gerçekleştiriliyor. Temizlik personelinin çalışma takvimi günde 30 hane olmak üzere, haftada 160 kişiye ulaşılıyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.