yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

MÜFTÜ EREN’E VEDA PROGRAMI

MÜFTÜ EREN’E VEDA PROGRAMI
22.08.2022 11:50
0
A+
A-

 

  • Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren’in İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftüsü olarak atanması nedeniyle ilçedeki din görevlileri tarafından veda programı düzenlendi.

 

Haber \ Esin KAYA

Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren’in İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftüsü olarak atanması nedeniyle ilçede görev yaptığı müftülük personeli, imam hatipler, müezzin kayyımlar ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından veda programı düzenlendi.

‘Kazandırdığı hizmetlere teşekkür ederiz’..

Veda programı, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii Müezzin Kayyımı Abid Duman’ın Kur’an tilaveti ile başladı. Ardından din görevlileri adına Altınova Diyanet Gençlik Koordinatörü ve Hz. Yusuf Camii İmam Hatibi Ali Özdoğan bir konuşma yaptı. Özdoğan, konuşmasında İlçe Müftüsü ile birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını, her konuda kendilerine bir rehber ve samimi bir dost olduğu için müteşekkir olduklarını, ilçeye  Diyanet Gençlik Merkezi, camiler, mescitler, 4-6 yaş Kur’an kursları, hafızlık Kur’an kursları gibi kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Başarı dilekleri..

Altınova İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ise yaptığı konuşmada, İlçe Müftüsü Recep Eren’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, birlikte çalışmaktan çok memnun olduğunu dile getirerek, yeni atandığı görevinde hayırlı başarılar diledi.

Helallik aldı..

İlçe Müftüsü Eren de yaptığı veda konuşmasında,“Başta Kaymakamımız olmak üzere ilçemizdeki tüm daire amirlerimiz, mesai arkadaşlarıma, kurum ve kuruluş temsilcileri, ilçe halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuşarak, helallik aldı.

Konuşmaların ardında İlçe Kaymakamı Özyiğit, Müftü Eren’e teşekkür plaketi, mesai arkadaşları ise el yazması hat tablosu hediye ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.