yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MÜDÜR KARAKUŞ HASTANEYİ GEZDİ

MÜDÜR KARAKUŞ HASTANEYİ GEZDİ
08.04.2024 17:57
0
A+
A-

Uzm. Dr. Osman Karakuş, hastane yönetimi ve başkanlar eşliğinde çalışmaları inceledi..

  • Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastane yönetimi ve başkanlar eşliğinde yapılan çalışmaları inceledi..

Ziyaret sırasında hastalarla da yakından ilgilenen Karakuş, hastane personeline teşekkür ederek başarılı çalışmalarından dolayı övgüde bulundu..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarete, hastane yönetimi ve ilçe başkanları da eşlik etti. Hastane yolunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Uzm. Dr. Karakuş, çalışmaları yerinde inceleyerek, hastane personeliyle bir araya geldi. Acil servis, palyatif servis ve göğüs hastalıkları servisini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü, hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı kutladı. Ziyaret sırasında, hastalar ve yakınlarıyla da bire bir ilgilenen Uzm. Dr. Karakuş, geçmiş olsun dileklerini ileterek, hastaların sağlık durumlarıyla yakından ilgilendi. Karakuş, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık ve gerçekten etkileyici işlere imza atıldığını gördük. Acil Servis’ten Palyatif Bakım Ünitesi’ne, Göğüs Hastalıkları Servisi’nden diğer birimlere kadar, burada çalışan herkesin özverili çabası takdire şayandır. Bugün Kadir Gecesi’ne denk gelmesi sebebiyle, bu mübarek gecenin ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nın tüm hastalarımıza, hasta yakınlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden herkesin dualarında olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Hastalarımızın iyileşme süreçlerinde yanlarında olmaktan onur duyuyoruz. Onlara sunduğumuz kaliteli sağlık hizmetlerinin yanı sıra moral ve destek de vermek, bizim için çok önemli” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.