yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2507
EURO
34,6956
ALTIN
2.401,19
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

MOR ARONYA BİTKİSEL KAPSÜL

MOR ARONYA BİTKİSEL KAPSÜL
25.08.2023 14:46
0
A+
A-
  • Mucizevi meyve, süper meyve, siyah inci olarak kabul edilen aronya, kapsül formuylada tüketicilerle buluşuyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Mor Aronya tarafından titizlikle hazırlanan Mor Aronya Bitkisel Kapsül, günlük antioksidan ihtiyacını karşılıyor. Mor Aronya, kendi tarlalarında yetiştirdiğiaronyayı, farklı formlarda müşterilerine sunmaya devam ediyor. Yüksek antioksidan oranı, içeriğindeki mineral ve vitaminlerle, Mor Aronya Bitkisel Kapsül ideal gıda takviyesi olarak sektördeki yerini aldı. Mor Aronya Bitkisel Kapsül, bağışıklık sistemini güçlendirereksistemik hastalıkların önlenmesine ve metabolizmanın hızlanmasına katkıda bulunuyor. 11 yaş üzeri ve yetişkinlere günde iki Mor Aronya Kapsül kullanımı tavsiye ediliyor.

ARONYA, BÜTÜNSEL SAĞLIK İÇİN SAYISIZ FAYDA SUNUYOR..

Meyveler arasında en yüksek antioksidan değerine sahip Chokeberry adıyla da anılan aronya meyvesinin anavatanı Kuzey Amerika olarak biliniyor. Son 20 yıldır yapılan bilimsel araştırmalarla etkisini ispatlamış aronyanın faydaları saymakla bitmiyor. Aronya, mega antioksidan değerleri yanında C, PP, B, E vitamini ve yüksek miktarda antosiyanin içeriyor. Aynı zamanda potasyum, magnezyum, kalsiyum, manganez ve yüksek oranda lif içeren meyve bağışıklığın güçlenmesi, alerjilerin gerilemesi ve eklem ağrıları gibi rahatsızlıklarda takviye edici gıda rolünü üstleniyor. Yüksek tansiyon, anti-aging, karaciğer sağlığı, diyabet, kalp ve damar sağlığı, alerji gibi kronik rahatsızlıklar, radyasyonun olumsuz etkileri ve zihin sağlığı konularında iyileştirici özelliği de bulunuyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.