yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2882
EURO
34,7866
ALTIN
2.387,78
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

MIHLAMA ŞENLİĞİ DOPDOLU GEÇTİ

MIHLAMA ŞENLİĞİ DOPDOLU GEÇTİ
11.03.2024 13:00
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi’nin de paydaşı olduğu Yalova Trabzonlular ve Rizeliler Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen kurtuluş günleri ve mıhlama şenliği geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi..

 

Haber/ Esin KAYA

Adnan Menderese Mahallesi Nedret Ayaz Kapalı Pazaryeri’nde yapılan şenliğe Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları da katılım sağladı. Burada diğer STK temsilcileri ve şenliğe katılım sağlayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tutuk, vatandaşlarla sohbet edip fotoğrafta çektirdi. Programda sahneye davet edilen Başkan Tutuk bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına katılım sağlayan vatandaşları selamlayarak başlayan Tutuk şöyle devam etti: “Yalova Belediyesi olarak derneklerimize imkanlarımız ve yasalar çerçevesinde desteğimizi her zaman veriyoruz. Burada kurtuluş günü için düzenlenen programda bir araya geldik. Bende Karadeniz kökenli bir ailenin bireyi olarak burada olmaktan mutlu olduğumu sizlere belirtmek isterim. Buradan başkanlarıma yapmış oldukları etkinlik için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” Ayrıca Başkan Tutuk konuşmasında Yalova Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları ve önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgiler verdi.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.