yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3596
EURO
34,7347
ALTIN
2.393,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

MERHUME SOFU İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

MERHUME SOFU İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
03.07.2023 17:55
0
A+
A-

MERHUME HACER SOFU İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

  • Kutsal topraklarda hac görevini tamamladığı sırada geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Hacer Sofu (70) için Yalova Merkez Camisi’nde Öğlen Namazı’na müteakiben gıyabi cenaze namazı kılındı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN
İHA Yalova Temsilcisi Erhan Erdoğan’ın kayınvalidesi, eski çalışma arkadaşımız Gazeteci Güldaniye (Sofu) Erdoğan’ın annesi Hacer Sofu, hac vazifesini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmişti. Mekke’de bayramın 2. gününde şeytan taşladığı sırada kalp krizi geçiren Hacer Sofu, hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hacer Sofu, şehit kabul edilerek Mescid-i Haram’da kılınan cenaze namazı sonrasında Mekke’deki Cennet-ül Mualla Mezarlığı’na defnedildi.

GİYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI..

Merhume Hacer Sofu için Yalova’da da gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını Merkez Camii İmamı Niyazi Atmaca kıldırdı. Atmaca, giyabi cenaze namazını kıldırırken, “Musallada olmayan bir teyzemiz var. Teyzemiz, hac vazifesini yerine getirmek üzere Medine’ye ardından da Mekke’ye gitti. Mekke’de hac görevini ifa ettikten sonra kalp krizi dolayısıyla vefat etti. Rabbim, rahmet eylesin. Teyzemizin yaptığı hac, günahlarından arınmış tertemiz bir şekilde kabul olunmuş bir hacdır. Mebrur haccın karşılığı da kişi, günahlarından tertemiz bir şekilde arınmış olmasıdır. Rabbim, teyzemize cennetiyle müşerref kılsın inşallah” dedi. Erhan ve Güldaniye Erdoğan çiftini, Yalova Valisi Muammer Erol ve meslektaşları da yalnız bırakmadı. Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakiben Hacer Sofu için gıyabi cenaze namazı kılındı. Taziyeleri kabul eden Erhan ve Güldaniye Erdoğan, giyabi cenaze namazına katılan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. Haberci Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Erhan ve Güldaniye Erdoğan çifti ile sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.