yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

MEHMET GÜREL VATANDAŞLARLA BULUŞTU

MEHMET GÜREL VATANDAŞLARLA BULUŞTU
27.03.2024 13:29
0
A+
A-

CHP’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Doğuşspor Tesislerinde hemşehrileriyle buluştu.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CHP’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Doğuşspor Tesislerinde muhteşem bir karşılama ile hemşehrileriyle buluştu. Yalova’nın geleceği için plan ve projelerini paylaşmak üzere vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Gürel, sorun ve çözüm önerilerine yönelik bilgiler sundu.

‘Yalova’nın geleceğini aydınlık bir yarına taşıyacağız’

Buluşmada konuşan Mehmet Gürel, Yalova’nın birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceğine inandığını belirtti. Gürel, “Yalova’nın potansiyelini en üst seviyede değerlendirerek, şehrimizi daha yaşanabilir ve huzurlu bir yer haline getirmek için çalışacağız. İşin ehli olanlarla birlikte hareket ederek, Yalova’nın geleceğini aydınlık bir yarına taşıyacağız” dedi. Toplantıda, Yalova’nın çeşitli alanlardaki ihtiyaçları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. CHP’nin Yalova Belediye Başkan adayı Mehmet Gürel, Doğuşspor Tesislerindeki buluşmada, Yalovalıları bir araya getirerek şehrin daha da gelişmesi için kararlılıkla adımlar atacaklarını vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.