yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

MECLİS ÜYELERİ VEDA ETTİ

MECLİS ÜYELERİ VEDA ETTİ
08.03.2024 17:20
0
A+
A-

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya:

‘GÖREVİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTINIZ’

İl Genel Meclisi üyelerinin 5 yıllık görev süreleri sona erdi. Meclisin son oturumuna Vali Dr. Hülya Kaya katılarak, meclis üyelerine Yalova’ya sunmuş oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

5 yıl boyunca Yalova’nın bütün köylerine hizmet götüren İl Genel Meclisi üyelerinin, yerel seçimler dolayısıyla görev süreleri sona erdi. İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’in başkanlığında gerçekleştirilen son meclis oturumuna Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz da katıldı.

‘İki valime de teşekkür ediyorum’

Meclis maddelerinin görüşülmesinin ardından İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, 5 yıl boyunca tüm parti temsilcileri ile uyum içerisinde, Yalova’nın gelişimi için çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, “Önceki dönem Valimiz Sayın Muammer Erol ile de çok uyumlu çalışmalar yaptık. Sayın Valimiz Dr. Hülya Kaya başkanlığında da çok güzel işlere imza attık. İki valime ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Soygüzel’in konuşmasının ardından AK Parti, CHP, MHP ve Memleket Partisi grup başkanlarına da söz aldılar.

‘Görevinizi en iyi şekilde yaptınız’

Meclis üyelerine teşekkür belgelerini takdim eden Vali Kaya, “İlk defa kentin sorunlarına duyarlı bir İl Özel İdare meclisi görüyorum. Hepinizi tebrik ediyorum.  Devam eden arkadaşlara başarılar diliyorum. Görevi sona eren arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum; ‘Bu kapı size her zaman açık. Her zaman sizin yanınızdayız. Kentin sorunlarına olan duyarlılığınızın devam etmesini istiyorum. Sizden gelen öneriler bizim için çok kıymetli dolayısıyla her ne kadar görev süreniz sona ermiş olsa da, bu birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Çok mukaddes bir görev bu. Çünkü kamu kaynağı kullanılıyor. Kamu kaynağının da en etkin şekilde kullanılması gerekiyor; size büyük bir sorumluluk verilmiş. Bunu en iyi şekilde yaptınız. Bu 6 ayda bunu gözlemledim. Genel sekreterimiz, müdürlerimiz ve ekibimiz hepsi gereken çalışmayı yapıyorlar. Partiler üstü olması da çok güzel. Burada ideolojileri konuşmuyoruz, sorunları konuşuyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.