yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2669
EURO
34,7126
ALTIN
2.394,18
BIST
10.246,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

LALE ECZANESİ MESLEKTE 48 YILINI KUTLUYOR

LALE ECZANESİ MESLEKTE 48 YILINI KUTLUYOR
06.06.2023 13:55
0
A+
A-

ECZACI LALE KÜÇÜKERTUNÇ:

‘TEKRAR DÜNYAYA GELSEM YİNE ECZACI OLURUM’

  • 48 yıldır eczacılık mesleğini sürdüren Lale Küçükertunç, ilk günkü aşk ile mesleki hayatına devam ettiğini söyledi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

1976 yılından itibaren Yalova’da eczacılık mesleğini sürdüren Lale Küçükertunç, bugün meslek hayatında 48 yılını kutluyor. 4 Haziran 1976 tarihinde eczanesini açtığını ifade eden Küçükertunç, “Yalova’nın 10’ncu eczacısıyım. O yıllar Yalova’nın nüfusu 17 bindi. Yoğun bir süre hizmet verdim, şimdi onun saltanatını sürüyorum. 48 seneki heyecanım ile ilk günkü gibi çalışıyorum. Tekrar dünyaya gelsem yine eczacı olurdum” dedi.

Eczacılık havanını Kürşat Emre Çandır’a vermişti

2 yılda bir Lale Eczanesi’nin kuruluş yıldönümü kutladığını belirten Küçükertunç, “Geçtiğimiz yıllarda da eczacı Kürşat Emre Çandır’a eczacılık havanımı takdim etmiştim. Meslek hayatımızda gençlerimizi görmek, onlara tecrübelerimizi aktarmak bizleri mutlu ediyor. Genç arkadaşlarımıza vereceğimiz en büyük tavsiyede işlerini severek yapmaları. 2 yılda bir kuruluş yıldönümümüzü kutluyorum. Bu güzel günümüzde sevenlerimizde bizleri yalnız bırakmıyorlar. Herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.