yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2566
EURO
34,8334
ALTIN
2.423,42
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

KOSGEB BAŞKANINDAN YTSO’YA ZİYARET

KOSGEB BAŞKANINDAN YTSO’YA ZİYARET
12.03.2024 14:16
0
A+
A-

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu odamızı ziyaret ederek YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve Başkan Yardımcısı Galip Atik ile görüşmeler gerçekleştirerek yeni dönem KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve Başkan Yardımcısı Galip Atik ile bir araya geldi. Bu önemli ziyarette, yeni dönem KOSGEB destekleri ve Yalova’nın ekonomik durumu ele alındı. Yalova’nın ekonomik potansiyeli ve yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) işletmelerin rekabet gücünü artırma, inovasyonu teşvik etme ve sürdürülebilir büyümeyi destekleme konusundaki önemli rolüne vurgu yaptı. Demiryürek, üyelerinin taleplerini KOSGEB Başkanı’na ilettiklerini ve kendilerini odalarında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Ziyarette Yalova’nın ekonomik durumu ve yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Cemil Demiryürek “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, işletmelerin rekabet gücünü artırma, inovasyonu teşvik etme ve sürdürülebilir büyümeyi destekleme adına önemli bir rol oynamaktadır. Bizde bu noktada üyelerimizin taleplerini Başkanımıza ilettik ve kendilerini odamızda konuk etmekten son derece memnun olduk” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.